LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Se Shannen Dohertys omskakande bild från cancerbehandlingen

29 nov, 2016 
AvOla Brising
Cancersjuka Shannen Doherty berättar öppet om sin rädsla inför första strålbehandlingen.
Annons

För en månad sedan berättade vi om “Beverly Hills 90210”-stjärnan Shannen Doherty, 45, som sedan hon diagnosticerades med bröstcancer 2015 varit öppen om sina känslor och sitt mående på Instagram. Då hade hon precis lagt ut den här ångestfyllda bilden av sig själv i en sjukhussäng med en spypåse intill:

”Dagen efter behandling är inte så rolig. Ibland orkar man inte dansa, äta eller ens tänka på nästa dag. Ibland känns det som om att du inte kommer att klara det. Men det går över. Ibland efter två dagar, ibland efter sex dagar, men det går över. Hopp är möjligt. Möjligheter finns. Till min cancerfamilj och alla som lider – fortsätt vara modig. Var stark. Var positiv”, skrev Shannen den gången.

Annons

Nu har hon lagt ut en ny omskakande bild från sin kamp mot cancern. Denna gång visar hon upp sin första dag på strålbehandling och delar med sig av tankarna kring läkarbesöket.

“Första dagen av strålningsbehandling. Jag ser ut som jag är på väg att springa härifrån, vilket stämmer” skriver Shannen Doherty till bilden.

Hon berättar om sin rädsla:

“Strålning skrämmer mig. Det är något med att man inte kan se den här lasern, se behandlingen, och ha den här maskinen som rör sig runt mig skrämmer mig. Jag är säker på att jag vänjer mig men just nu hatar jag det”.

Bilden har på ett halvt dygn redan gillats över 53 tusen gånger och fått nära fyratusen kommentarer från stöttande fans.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons