Shannen Doherty om kampen mot cancern: "Ibland orkar man inte"

Shannen Doherty går igenom tuffa behandlingar av sin bröstcancer. På Instagram delar hon med sig av tiden på sjukhuset.

Skådespelerskan Shannen Doherty, 45, fick 2015 beskedet att hon har bröstcancer. Hon har sedan dess bestämt sig för att vara väldigt öppen om sina känslor på Instagram. I en nyligen upplagd bild syns skådespelaren ligga på en sjukhussäng med en spypåse bredvid sig.

Dagen efter behandling är inte så rolig. Ibland orkar man inte dansa, äta eller ens tänka på nästa dag. Ibland känns det som om att du inte kommer att klara det. Men det går över. Ibland efter två dagar, ibland efter sex dagar, men det går över. Hopp är möjligt. Möjligheter finns. Till min cancerfamilj och alla som lider – fortsätt vara modig. Var stark. Var positiv“, skriver Shannen.

På en annan bild ligger hon och tittar lyckligt på sin på sin hund Bowie.

Shannen stöttas av vänner och familj, bland annat programledaren Chelsea Handler, 41.

Jag lärde känna Chelsea för länge sedan men nu har hon stöttat mig och vill att vi ska ses ofta. Hon är rolig, hon är smart och har ett stort hjärta. Hon vill göra skillnad. Ibland kommer rätt människor in i ditt liv vid rätt tillfälle”, skriver Shannen under sitt inlägg.

Shannen lider dessutom av chrons sjukdom, en inflammation i mag och tarmkanalen. vanliga symptom är ihållande diarré, magkramper och blod i avföringen. ”Beverly Hills 90210”-skådisen håller sjukdomen i schack genom en strikt diet och motion.

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!