LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Shannen Doherty döstädar – cancern har spridit sig

03 apr, 2024 
Skådespelerskan Shannen Doherty blev diagnoserad med bröstcancer 2015. Sedan dess har cancern spridit sig till hennes skelett och hjärna.
Nu har Shannen börjat döstäda och planerar för sin mammas liv som kommer överleva sin dotter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Beverly Hills-stjärnan Shannen Doherty genomgår behandling för sin bröstcancer. Idag lever hon med cancer i fjärde stadiet. Cancern har spridit sig till hennes skelett och hjärna och hon hoppas att hon har 3-5 år kvar att leva.

Shannen driver podden Let's Be Clear där hon talar öppet om sin kamp mot sjukdomen. Nyligen berättade Shannen hur hennes prioriteringar ändrats sedan hon insjuknade i cancer.

Dödssjuka Shannen Doherty om oron för sin mamma

Hennes främsta prioritet är hennes mamma Rosa och just nu gör hon allt för att underlätta för henne efter att Shannen somnat in.

– Omfamna livet medan du lever. Men jag antar att jag efter cancern har inventerat mitt liv, och ändrat mina prioriteringar. Min högsta prio är min mamma, berättade hon i podden och sa att hon vill göra det "lättare för sin mamma".

Annons

– Jag vill inte att hon ska ha massa saker att hantera. Jag vill inte att hon ska ha fyra hyrlager fulla av möbler. Ingen av oss behöver egentligen alla saker vi har. Vi alla kan dra ner på prylar och inte bli hoarders – vilket jag var med alla mina möbler, säger Shannen i podden.

Shannen Doherty döstädar – cancern har spridit sig

Shannen har sålt av sin gård i Tenesse även möbler och annat. Pengarna hon tjänar använder hon för att resa med sin mamma och skapa nya minnen.

– Jag behöver inte det här, det ger mig ingen glädje, men vad som skänker mig mycket glädje är att ta med mamma till alla de här platserna som hon alltid ville åka till, och skapa minnen med henne, berättade Shannen i podden.

FOTO: PEMA / BACKGRID US / TT, RMBI / BACKGRID US / TT

Annons