LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Dödssjuka Shannen Doherty vill få askan spridd med sin pappa

30 jan, 2024 
Skådespelerskan Shannen Doherty lever med cancer i fjärde stadiet.
I egna podden Let’s Be Clear medger hon vissa önskemål inför sin begravning.
– Jag vill inte bli begravd och inte kremerad, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Beverly Hills-stjärnan Shannen Doherty genomgår behandling för sin bröstcancer. Idag lever hon med cancer i fjärde stadiet. Shannen driver podden Let's Be Clear där hon talar öppet om sin kamp mot sjukdomen.

Shannen Doherty är dödssjuk – önskan inför begravningen

I senaste avsnittet tar hon upp sin begravning som hon redan börjat planera. Skådespelerskan berättar att det finns många personer som hon inte vill ska närvara på hennes begravning.

“Det finns många personer som jag tror skulle komma, som jag inte vill ha där. För deras skäl till att komma är inte nödvändigtvis de bästa. Typ, de gillar inte mig egentligen och, du vet, de har sina skäl och det är bra för dem, men egentligen gillar de inte mig tillräckligt mycket för att komma på min begravning”, säger hon och fortsätter:

“Men de kommer göra det, för det är den politiskt korrekta saken att göra och de vill inte framstå som dåliga människor, så jag vill typ att de ska slippa den pressen och jag vill att min begravning ska vara som en kärleksfest. Jag vill inte att folk ska gråta eller tänka för sig själva typ, ”tack gode gud att den där bitchen är död nu.”

Shannen Doherty planerar sig egna begravning

Shannen berättar även att hon inte vill begravas eller bli kremerad.

”Jag vill att mina kvarlevor ska blandas med min hund och jag vill att det ska blandas med min pappa. Jag vill inte bli begravd och inte kremerad.”

Även om hon är osäker på var hon ska sprida sin aska, så intresserar idén att potentiellt använda den för att ”odla ett träd i hennes minne”.

Shannen vill också hitta en plats som hennes pappa älskade och som betyder mycket för båda. De var väldigt nära varandra och har flera dyrbara minnen från Malibu i Kalifornien.

FOTO: TT

Annons