TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Shannen Doherty planerar sin begravning: ”Ska vara en kärleksfest”

20 jan, 2024 
Skådespelerskan Shannen Doherty lever med cancer i fjärde stadiet.
I egna podden Let’s Be Clear medger hon att hon börjat planera sin egna begravning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Beverly Hills-stjärnan Shannen Doherty genomgår behandling för sin bröstcancer. Idag lever hon med cancer i fjärde stadiet. Shannen driver podden Let's Be Clear där hon talar öppet om sin kamp mot sjukdomen.

Shannen Doherty om sin egna begravning

I senaste avsnittet kommer Shannen in sin begravning och medger att hon redan har börjat tänkt på hur hon vill ha det. Skådespelerskan berättar att det finns många personer som hon inte vill ska närvara på hennes begravning.

“Det finns många personer som jag tror skulle komma, som jag inte vill ha där. För deras skäl till att komma är inte nödvändigtvis de bästa. Typ, de gillar inte mig egentligen och, du vet, de har sina skäl och det är bra för dem, men egentligen gillar de inte mig tillräckligt mycket för att komma på min begravning”, säger hon och fortsätter:

“Men de kommer göra det, för det är den politiskt korrekta saken att göra och de vill inte framstå som dåliga människor, så jag vill typ att de ska slippa den pressen och jag vill att min begravning ska vara som en kärleksfest. Jag vill inte att folk ska gråta eller tänka för sig själva typ, ”tack gode gud att den där bitchen är död nu.”

Shannen Dohertys tuffa kamp mot sjukdomen

Shannen vill inte säga vilka personer hon pratar om, eftersom listan skulle vara alldeles för lång.

Annons

“Jag pratar bara om personer som jag verkligen inte gillar. Jag vill bara inte ha dem där och jag vet vilka de är.”

Under 2015 diagnostiserades Shannen med bröstcancer och förra året berättade hon hur allt förvärrats. Hon har nu bröstcancer i fjärde stadiet och sjukdomen har spridit sig till skelettet och hjärnan.

– När man frågar sig själv ”varför jag, varför fick jag cancer och varför kom den tillbaka och är i fjärde stadiet?” så leder det till att man tittar på livets större frågor, har hon tidigare sagt till People.

FOTO: TT

Annons