BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Shakira och fotbollsproffset Gerard Piqué separerar

04 jun, 2022 
SHAKIRA, PIQUÉ
Världsartisten Shakira och fotbollsproffset Gerard Piqué har varit ett par de senaste 12 åren. Men nu har kärlekssagan fått ett slut. Paret separerar.
Annons
Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatitelnBrand logo
Zlatan Ibrahimovics segertal efter ligatiteln

Shakira, 45, och Gerard Piqué, 35, har länge varit ett är ett av världens mest omtalade kändispar. Paret träffades under inspelningen av musikvideon till Shakiras låt Waka Waka(It’s time for Africa), som var den officiella VM-låten 2010.

Tillsammans har de barnen Milan, 9, och Sasha, 7, men den senaste tiden har det inte varit lätt för paret. Piqué är fotbollsproffs för spanska storklubben FC Barcelona.

Den senaste veckan har det kommit uppgifter om att paret ska separera. Nu bekräftar Shakira uppgifterna.

”Vi är ledsna över att bekräfta att vi går skilda vägar. För våra barns välbefinnande, som är vår högsta prioritet, ber vi att ni respekterar deras privatliv”, skriver Shakiras kommunikationsbyrå i ett pressmeddelande.

Piqué ryktas ha varit otrogen – Shakira ska ha kommit på sin man

Enligt uppgifter till spanska El Periódico ska Shakira ha tagit Piqué på bar gärning med en annan kvinna. Den senaste tiden ska Piqué nämligen ha bott ensam i sin gamla lägenhet.

För fem år sedan, närmare bestämt år 2017, hade paret en svacka och det ryktades då om att de gått skilda vägar.

FOTO: Daniele Cifalà / MEGA, Ricardo Larreina/Shutterstock

Annons