Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sanningen bakom Sophie Turners och Joe Jonas plötsliga bröllop

04 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Sanningen om Joe Jonas och Game of thrones-Sophie Turners plötsliga bröllop i Las Vegas.
Artisten Joe Jonas och Game of thrones-stjärnan Sophie Turner gifte sig i onsdags i Las Vegas. Bröllopet kom som en stor överraskning då de tidigare talat om att gifta sig under storslagna former i Frankrike. Nu avslöjas den verkliga orsaken bakom parets plötsliga giftemål.
Annons

Igår kom den chockerande nyheten att Game of thrones-stjärnan Sophie Turner, 23, och artisten Joe Jonas, 29, gift sig – i Las Vegas. Paret förlovade sig i oktober 2017 och det har länge ryktats om att paret planerar ett storslaget bröllop i Frankrike.

Därför blev förvåningen extra stor när Sophie Turner och Joe Jonas sa ja till varandra i onsdags i ett litet kapell i Las Vegas – med en Elvis-imitatör som vigselförrättare. Med sig hade de en handfull nära vänner. Kostnaden för bröllopet ska ha gått loss på ynka 600 dollar, vilket motsvarar ungefär 5 700 svenska kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en video som Daily Mail tagit del av syns Sophie Turner gå fram till altaret iklädd en vit slöja och en vit jumpsuit. I videon hörs Sophie Turner ge sina bröllopslöften till Joe Jonas.

– Jag tager dig … och jag älskar dig … och jag tackar gud att han gav dig till mig, sa hon till Joe Jonas.

Annons

Paret upprepade sedan Elvis-imitatörens ord:

– Jag lovar dig, jag kommer aldrig lämna dig. Jag kommer att älska och lita på dig alla dagar i mitt liv.

När Elvis-imitatören slutligen förklarade Sophie Turner och Joe Jonas som äkta makar kysste paret varandra till bröllopsgästernas jubel.

Tvingades till två bröllop

Nu har skälet till parets hastiga bröllop avslöjats. För att deras äktenskap ska bli juridiskt giltigt måste de gifta sig i USA – innan de ger sig av till Frankrike för att vandra altargången ner för en andra gång.

– De var tvungna att gifta sig i USA för att göra det lagligt, men bröllopet är fortfarande i Europa, säger en källa till People.

Joe Jonas har tidigare i april bekräftat att han och Sophie Turner ska gifta sig i Frankrike. I en intervju på Zach Sang Show berättade han att de skulle frakta stora mängder av favoritölen Coors till bröllopet i Frankrike.

– Jag menar, vi gifter oss i Frankrike, så mycket Coors light är nödvändigt. Inte svårt, verkligen, att fixa det, men vi måste vara säkra på att det kommer att hända, sa Joe Jonas då.

Vi önskar all bröllopslycka till det nygifta paret.

FOTO: TT

Annons