Artikeln innehåller reklamlänkar

Game of thrones-stjärnans tårar efter starka händelsen

Maisie Williams och Sophie Turner om sista tiden med Game of thrones.

Snart är det premiär för den sista säsongen av Game of thrones. Maisie Williams och Sophie Turner berättar nu om de intensiva inspelningsdagarna – och vad som fick känslobägaren att slutligen rinna över.

Den 15 april är det premiär för succéserien Game of thrones åttonde och sista säsong. Förväntningarna från fansen är skyhöga och nätet finkammas i jakt på ledtrådar inför slutsäsongen. Vem kommer till slut att sitta på järntronen, vem kommer få leva och vem kommer att dö?

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Även för skådespelarna har inspelningen av den sista säsongen varit en känslosam historia.

Maisie Williams, 21, och Sophie Turner, 23, som spelar systrarna Arya och Sansa, blev goda vänner under inspelningen av Game of thrones.

I en intervju i Expressen berättar de om de sista inspelningsdagarna med gänget bakom Game of thrones.

– Det var en känslosam dag, inte bara för mig, utan för alla, eftersom det även var sista dagen för flera i inspelningsteamet. Arya är ensam i den scenen och det är en långsam och försiktig scen, vilket var bra, för jag kände mig extra ömtålig den dagen, säger Maisie Williams och fortsätter:

– Men trots att jag sett flera av de andra och hur de reagerade under sina sista inspelningsdagar så var jag inte redo att hantera alla de känslorna på en gång. Några veckor senare, när jag satt i min soffa och hade packat upp min väska för sista gången, då kom känslorna.

Sophie Turner kunde inte sluta gråta

Sophie Turner berättar också om sin sista inspelningsdag. De hade varit i Spanien och under flera mycket heta dagar spelat in en lång scen. Sophie säger då att hon bara ville att allt skulle ta slut.

Men när sista scenen spelats in fick hon en present från seriens upphovspersoner, Dan Weiss och David Benioff, och det satte igång känslorna.

– Så jag fick den, och sedan höll David och Dan ett tal om mig som skådespelare och om min rollfigur och efter det gick det inte att trösta mig på flera timmar, säger Sophie Turner.

Hon fortsätter:

– Jag har fortfarande inte kommit över det nu när jag tänker på det.

LÄS MER: 14 nya bilder från Game of Thrones sista säsong – se alla här!

LÄS MER: Game of thrones-stjärnan Emilia Clarke bryter tystnaden om stroken

FOTO: TT

SENASTE NYTT!