Sanningen bakom skjutningen – Jenelle Evans lögn under förhöret

Teen mom-Jenelle evans lögn om hundmordet
Jenelle Evans make David Eason är oskyldig till att ha mördat familjens hund. Polisutredningen visar att Teen Mom-profilen hittade på hela historien bara för att få publicitet.
Annons

Jenelle Evans, 27, har sedan flera år tillbaka varit en av profilerna i två av MTV:s program om unga mammor; 16 and pregnant och Teen mom 2. Den unga mamman gifte sig med kärleken David Eason 2017. Samma år förlovade sig paret och bara några veckor innan förlovningen fick de en dotter som döptes till Ensley Jolie, 2.

Den 1 maj drabbades familjen av stor sorg efter att Jenelles franska bulldog Nugget dog. Något den unga mamman delade med sig av i ett inlägg på Instagram där hon skrev:

Annons

”Nugget… jag gråter varje dag. Jag älskar dig så mycket och jag är så ledsen. Jag finner inga ord. Du fanns vid min sida och myste med mig när du visste att jag mådde dåligt. Du hade fortfarande mycket att lära dig och mycket kvar att växa. Varje dag vaknar jag och du är inte där, när jag kommer hem är du inte där, när jag går och lägger mig…. är du inte där. Du är borta för alltid och kommer inte komma tillbaka”.

Annons

Det rapporterades sedan i amerikanska medier om att det var fästmannen David som mördat hunden genom att skjuta den i huvudet. Anledningen till varför David sköt Nugget skulle ha varit att hunden bet hans dotter i ansiktet.

Samma dag som skjutningen skulle ha skett, publicerade David dessutom en video på hur Nugget blev aggressiv mot dottern när hon försökte krama hunden. Han delade även ett foto med Ensleys ansikte med rivmärken.

”Jag skiter i vilket djur som biter min älskling i ansiktet… oavsett om det är din eller min, en hund är en hund och jag står inte ut med sådan skit alls. Jag kommer alltid att skydda min familj, det är mitt mål i livet. Vissa människor är värda att dö och döda för och min familj betyder så mycket för mig”, skrev David i inlägget och fortsatte:

”Ni kan hata mig hur mycket ni vill men det här är inte första gången som hunden bet Ensley aggressivt. Den enda person som kan bedöma om ett djur är en fara till MITT BARN är JAG”.

Men nu rapporterar tidningen PEOPLE att David inte alls mördade hunden. Av polisutredningen framgår det tydligt att det inte fanns någonting som tydde på det då de gjorde en husrannsakan i familjens hem den 13 maj. Det fanns inga skjutvapen, inga spår av blod eller något annat som tydde på att en hund blivit dödad i familjens trädgård. Dessutom framgår det av polisrapporten att Jenelle ändrade sin historia helt när hon väl plockades in till polisförhör.

Annons

Jenelle vet inte ens om Nugget är död eller inte

Då hon först lämnat in en anmälan om misstänkt djurplågeri hade Jenelle uppgett att hon hört ett skott i trädgården och trodde att David skjutit hunden även om hon inte sett det med egna ögon. I det efterföljande polisförhöret sa hon dock att hon varken hört eller sett något som tydde på att David skjutit hunden, utan att det mer var en känsla hon haft på grund av den aggressiva videon han publicerat. Orsaken till att hon lämnat in en anmälan om misstänkt djurplågeri var mest för att få ökad publicitet erkände Jenelle.

Faktum var att tv-mamman inte ens visste om Nugget verkligen var död eller inte. Han kunde lika gärna ha sprungit bort. Detta gjorde att polisen genast la ner utredningen.

Efter att media tagit del av den nedlagda polisutredningen är Jenelle själv fly förbannad. På Instagram har hon lagt ut ett argsint inlägg där hon skriver:

”Jag ska sätta dit de jävla snutarna”

Annons
View this post on Instagram

I’m taking the cops down! #LinkInBio

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on

Att hennes trovärdighet sjunkit en hel del även bland hennes egna följare är dock lätt att se i kommentarsfältet under.

”Jag har en fråga… Var är Nugget?”, skriver en person som är ironisk.

En annan följare kastar fly förbannad ur sig:

Annons

”VÄX UPP! DU SKAPAR DITT EGET DRAMA. Helt otroligt att de lämnade tillbaka de där stackars barnen till dig!!!”

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…