LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Snyggfången försvann helt – så lever han idag

03 jul, 2023 
Johanna Talamo
Jeremy Meeks
Jeremy Meeks blev kallad världens snyggaste brottsling efter att hans ”mugshot” bild spreds på sociala medier. Detta ledde han bort från kriminalitet och i en ny intervju med TMZ avslöjar han sitt nästa steg i karriären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”Brand logo
Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”

”Snyggfången” Jeremy Meeks, 39 greps 2014 i Stockton, Kalifornien efter misstanke om inblandning i grova brott som bland annat rån och skottlossningar.

Jeremy Meeks ”mugshot” bild spreds på sociala medier och han blev känd som världens snyggaste brottsling. Detta ledde till att han fick kontrakt med några av världens största modellagenturer.

Jeremy Meeks mörka bakgrund

I en intervju med Chelsea Grayson i Youtubeserien What's Your Water delar Jeremy med sig av sitt tuffa förflutna. Han berättar om sina föräldrar som båda missbrukade heroin och att han själv föddes med ett heroinberoende.

– Båda mina föräldrar var heroinmissbrukare. Jag var en ”heroin baby”, sade han i programmet och menade att han föddes med ett heroinberoende på grund av hans mammas missbruk.

Annons

Jeremy Meeks beskrev sin barndom som ”väldigt, väldigt mörkt”. Han berättade att hans pappa Raymond Meeks dömdes för mord när Jeremy var en bebis. Även mamman Kathy har ett långt brottsregister som resulterade i många fängelsevistelser, detta ledde till att Jeremys äldre syster tog hand om honom från att han var 12 år gammal.

Jeremy förklarade även att han alltid känt en ”förkärlek” för dåliga beslut och att det i samband med inlärningssvårigheter gjorde han mottaglig för ett liv som gängkriminell. Efter en flytt till slummen i Los Angeles lämnade han familjens bostad som 15 åring för att hädanefter leva i konstant kamp.

Jeremy Meeks livshistoria blir en bok

Jeremy dömdes för grovt rån samt vapeninnehav 2014, hans ”mugshot” spreds som löpeld i samband med domen och han uppmärksammades stort av modellindustrin.

Annons

Jeremy uttryckte stor tacksamhet till domaren som valde att ge han ett kortare straff, så att Meeks på så sätt kunde dra fördel av sitt nyblivna kändisskap. Han släpptes fri 2016.

”Snyggfången” har därefter lämnat det kriminella livet bakom sig, han är idag singel men har två barn som har olika mammor.

I en ny intervju med TMZ som tog plats på Los Angeles International Airport i slutet av juni i år förklarade han att han medverkat i en rad filmer och serier de senaste åren.

Under intervjun hade han sällskap av sin mentor, skådespelerskan Ptosha Storey. Hon hyllade Jeremy stort och beskrev hans skådespelartalang som en naturbegåvning.

Ptosha Storey sade att talangen förmodligen beror på hans många livserfarenheter. För att gå in i karaktär inför de olika rollerna förklarade Jeremy att han ”ofta måste gå till ett mörker inom sig”.

I intervjun avslöjade Jeremy Meeks dessutom att en bok om hans liv släpps i höst och han beskriver sin livshistoria som ”en åktur”.

– Min livshistoria ska komma ut som en bok, det känns overkligt, jag är väldigt exalterad, sade han till TMZ.

FOTO: Stockton PD/REX/Shutterstock Editorial/TT/Youtube

Annons