LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ryan Reynolds tabbe – bekräftade barnets kön

08 nov, 2016 
Lina Linnros
Blake Lively är nog ganska irriterad på sin make Ryan Reynolds då han gjort bort sig två gånger under de två senaste månaderna.
Annons

I september födde Blake Lively, 29, henne och makens Ryan Reynolds, 40, andra barn. Sedan innan har de dottern James som fyller 2 år i december. Detaljerna kring födelsen och barnet har varit få men under en intervju som Ryan just var med i råkade han bekräfta könet på barn nummer två. Under intervjun pratade han om att det är jobbigt att ha två barn under två år och kom då in på barnets kön:

– Det är mycket östrogen hemma, det är som om en American Girl- docka har bajsat över hela mitt liv.

Blake Lively och Ryan Reynolds har varit tillsammans sedan 2011.
Blake Lively och Ryan Reynolds har varit tillsammans sedan 2011.

I oktober råkade han avslöja att det var en dotter de hade fått då han skämtade på sin twitter och skrev: “Mobilen över min dotters spjälsäng är gjord av Nuva-ringar. Så hon kommer ihåg hur lycklig hon är.”

Det har inte framkommit om Ryans senaste uttalade var planerat eller om han bara försagt sig men det verkar som om det inte var planerat när man kikar in på Blakes instagram. Där har hon lagt upp en bild på hur hennes maken har bett om ursäkt till henne med en kopp mjölk och kaka.

https://www.instagram.com/p/BMVUlVaAQ3j/?taken-by=blakelively&hl=en

Vad den nya dottern ska heta har de dock inte avslöjat ännu.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons