LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ryan och Blake visar upp döttrarna för första gången

16 dec, 2016 
Linnéa Geijer
Ryan Reynolds och Blake Livley har alltid varit hemlighetsfulla vad gäller döttrarna, nu visar de upp dem på röda mattan för första gången.
Annons

Under torsdagen fick Deadpool-skådisen Ryan Reynolds, 40, en stjärna på Hollywoods Walk of Fame, och eventet till ära passade han och hustrun Blake Lively, 29, på att visa upp sina två döttrar för första gången.

Medan Ryan fick sin stjärna satt en stolt Blake med döttrarna och tittade på innan de anslöt sig till Ryan på röda mattan. Dottern James, döpt efter Ryans pappa, föddes 2014, och paret har varit noga med att inga bilder läckt på vare sig James eller andra dottern som föddes i september och vars namn ännu är okänt:

– Detta är en av de där riktigt speciella stunderna i livet, och vi kände att vi måste ta med hela klanen. Jag skulle ångra det om 20 år annars, berättade Ryan för Extra.

Se bilderna från röda mattan här!

Under sitt tacktal passade stjärnan även på att skämtsamt hylla sin fru:

– Du är det bästa. Det bästa som någonsin har hänt mig, efter den här stjärnan då. Du får allt att bli bättre, och det gäller allt i mitt liv. Du har gjort mig till mina drömmars pappa när jag trodde att jag bara hade potential att vara en rolig farbror.

När familjen senare anslöt sig till Ryan på röda mattan och James stal mikrofonen från sin pappa kunde han inte låta bli att dra ett sista skämt:

– Det är inte ens första gången hon snott en mikrofon direkt ur någons händer. När hon fyller 20 får hon med min välsignelse göra vad helst hon vill. Nej förresten, 30. Jag tänker nog höja det till 30.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons