Ruby Rose akuta operation efter missen under inspelningen

Ruby Rose tvingad till akut operation efter skadan under inspelningen av Batwoman.
Ruby Rose skadades allvarligt i ett stunt-trick under inspelningen av nya tv-serien Batwoman.
Nu berättar skådespelaren att hon tvingades till akut operation till följd av skadorna.
”Jag hade kronisk smärta”, skriver hon.
Annons

Skådespelaren Ruby Rose blev ett känt ansikte för många när hon tog sig an rollen som Stella Carlin i succé-serien Orange is the new black. I serien inledde hon ett intimt förhållande med huvudkaraktären Piper Chapman, som spelas av Taylor Schilling.

Innan Ruby fick rollen i Orange is the new black hade hon medverkat i ett fåtal tv-serier, men det var först efter rollen som Stella som karriären tog fart. Efter fängelse-serien har hon synts i stora produktioner som bland annat Resident Evil: The final chapter och Pitch perfect 3.

Annons
Annons

2018 stod det klart att Ruby skulle spela Batwoman i en nyproducerad tv-serien med samma namn och under året har inspelningen ägt rum.

”Kunde inte känna mina armar”

Men allt har inte gått riktigt enligt plan för Ruby Rose, som nu meddelar att hon skadades allvarligt under inspelningen och därför tvingades uppsöka sjukhus. Hennes tillstånd var så pass kritiskt att hon riskerade att bli förlamad.

Annons

”Till alla som frågar om mitt nya ärr på nacken… För ett par månader sedan fick jag veta att jag behövde behövde opereras akut för att inte riskera att bli förlamad… Jag hade fått två diskbråck när jag gjorde stunt-trick och de var väldigt nära att skada min ryggrad. Jag hade kronisk smärta och kunde inte känna min armar…”, skriver Ruby Rose till en video på Instagram där hon visar upp filmat material från operationen.

Avslutningsvis tackar skådespelaren läkaren för det jobb han gjorde för att få henne att må bra igen.

”Jag står dig i evig skuld. Och för er som undrar varför jag lät dem filma det… Har ni inte sett Grey’s anatomy-avsnittet där de glömmer en handduk i en patient?? Sedan ville jag också se vad som händer när vi sövs”.

Avslöjandet om den otäcka skadan och operationen som följde avslöjar Ruby Rose bara veckor innan hon gör debut som Batwoman i den nya tv-serien.

Annons

FOTO: X17/TT, Netflix/Courtesy,  Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…