Ronaldos 9-årige son gör succé – hyllas av miljontals

Cristiano Jr Ronaldo hyllas på Instagram
Cristiano Jr är bara nio år gammal, men kändissonen gör nu megasuccé och hyllas av miljontals människor runt om i världen.
Annons

Cristiano Ronaldo är en av världens mest hyllade och framgångsrika fotbollsspelare. Förutom succé i Portugals landslag livnär sig 35-åringen på att vara en av Juventus stjärnspelare.

Men fotbollen är inte allt för Cristiano Ronaldo, utanför planen finns nämligen det viktigaste – barnen.

Annons

Äldsta sonen Cristiano Ronaldo Jr, 9, följer sin pappas fotspår och är redan en hyllad fotbollstalang. Även han spelar för klubben Juventus och redan som åttaåring uppmärksammades Cristiano Jr när han gjorde hela sju mål under en halvlek när P9-laget mötte Maritimo.

Annons

– Han är väldigt tävlingsinriktad, precis som jag var när jag var liten. Han gillar inte att förlora och han kommer bli exakt som jag, jag är säker på det, till hundra procent, berättade pojkens pappa i en tidigare intervju.

Cristiano Jr:s miljonsuccé på Instagram

Nu hyllas dock nioåringen när han inom loppet av bara några dagar lyckats få fler än en miljon följare på Instagram. Under det supersöta användarnamnet Minicristianoronaldo2010 har Cristiano Jr skapat ett Instagram-konto.

I sin första video presenterar han sitt konto på flera olika språk. Men det som fick kontot att explodera i följarantal var när Cristiano Jr publicerade en bild på sig själv med sin pappa och tre syskon när de badar tillsammans.

Annons

View this post on Instagram

🛀❤

A post shared by @ minicristianoronaldo2010 on

Mamman till Ronaldos son är hemlig

Familjeförhållandet har hyllats, men även skapat vissa frågetecken, de senaste åren. Fotbollsstjärnan fick sonen Cristiano Jr för nio år sedan, vem som är mamma till barnet är dock okänt. Det finns dock uppgifter om att det är en kvinna i San Diego.

Annons

2017 utökades familjen med tvillingarna Eva och Mateo som stjärnan skaffat med en surrogatmamma. Den lilla tvisten var dock att Ronaldos flickvän Georgina Rodriguez, 24, vid tvillingarnas födsel var höggravid med deras första gemensamma barn. Bara fyra månader efter tvillingarnas födsel föddes lillasyster Alana Martina.

Cristiano Jr verkar dock redan ha säkrat sin plats i familjen som ny Instagram-stjärna. För bara tre dagar sedan visade han upp en ny glimt av sitt lyxliv som definitivt inte kan liknas vid hur nioåringar brukar leva.

”Milan fashion week”, skrev han på en bild där han står bredvid sin styvmamma Georgina.

Annons

Under bilden finns oändligt med kommentarer där tusentals och åter tusentals hyllar nioåringen för hans inlägg.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…