Rihanna rasar mot Snapchat – efter vidriga annonsen: "Ni borde skämmas"

”Hade du helst slagit Rihanna eller pucklat på Chris Brown?”, frågar Snapchat i en annons. Nu rasar Rihanna mot appen och uppmanar till bojkott.

Det var i söndags som en ny annons i appen Snapchat dök upp för världens alla användare. I annonsen fanns två bilder som föreställde artisterna och ex-paret  Rihanna, 30, och  Chris Brown, 28. I bilden stod det också en fråga till Snapchat-användarna med orden:

”Hade du helst slagit Rihanna eller pucklat på Chris Brown?”

Annonsen har nu fått fansen att reagera skarpt, eftersom Chris Brown för snart tio år sedan, i juni 2009, dömdes till 180 dagars samhällstjänst efter att ha misshandlat Rihanna när de var ett par.OK

Nu väljer också Rihanna själv att ta ställning mot appen. I ett öppet inlägg på sin Instagramstory kritiserar världsstjärnan Snapchat och menar att annonsen är ett hån mot alla som någon gång utsatts för våld i nära relationer. Hon uppmanar också sina fans att radera appen omedelbart.

”Jag hade älskat att kunna kalla er ignoranta, men jag vet att ni inte är så dumma. Ni spenderade pengar på att animera något som medvetet skulle bringa skam över offer i våld i nära relationer”, skriver hon och fortsätter:

”Alla kvinnor, barn och män som har fallit offer för våld i nära relationer och särskilt dem som inte har klarat sig ut ur det än… Ni svek oss! Ni borde skämmas. Kasta bort hela appen”.

Och fansen har tagit Rihannas ord på allvar. Nu publicerar mängder av användare skärmdumpar i sociala medier, som visar hur de raderar Snapchat från sina telefoner.

Snapchat ber nu om ursäkt för annonsen.

”Vi raderade annonsen omedelbart förra veckan när det kom till vår kännedom. Vi är ledsna över det inträffade”, säger de i ett uttalande till BBC.

Här är Snapchat-annonsen som fått världen att rasa. 

Rihanna säger ifrån på sin Instastory.

Rihanna uppmanar nu sina fans att radera Snapchat. 

Rihanna. 

Rihanna. 

LÄS OCKSÅ: Chris Brown talar ut: Rihanna spottade blod i mitt ansikte

LÄS OCKSÅ: Exflickvännens videobevis: Chris Brown ville döda mig

Foto: IBL

Senaste nytt