Renée Zellweger utseendeförändring – det gör hon idag

Renée ZellwegersS

Skådespelerskan Renée Zellweger blev känd över hela världen som Bridget Jones i succéfilmen Bridget Jones dagbok. Det här gör hon idag – samt så här ser hon ut nu!

Skådespelerskan Renée Zellweger slog igenom med buller och brak som karaktären Bridget Jones i succéfilmerna Bridget Jones dagbok. Efter det trillade jobben in för henne, och genom åren har hon varit med i filmer som My Own Love Song, Chicago och Åter till Cold Mountai. Men efter de stora framgångarna bestämde hon sig plötsligt för att ta en paus.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det gör Renée Zellweger idag

Efter att Renée bestämde sig för att ta en paus från karriären var hon borta i sex år, och tidigare intervjuer har hon berättat att hon tog den tiden till att hitta sig själv. Hon kände nämligen att hon hade tröttnat på livet i Hollywood och ville därför utforska vem hon var utanför allt det.

LÄS MER: Carolinas kris – efter separationen från Alexander

– Det var inte så komplicerat. Jag tog en paus eftersom jag var uttråkad av mig själv. Jag hade gjort samma saker i 25 år. Jag hade haft några extraordinära upplevelser med människorna som jag hade jobbat med. Jag hade haft sådan tur och när är det nog?, förklarade hon bland annat i en intervju med tidningen The I Paper.

Hon fortsatte:

– Nästa grej är att du måste lära dig något nytt. Och inte för en roll eller för ett jobb. Utan för ditt liv, så du kan växa som en person.

Skådespelerskan valde därför att hoppa på en högskolekurs, vilket var en upplevelse som hon uppskattade väldigt mycket. Men trots att hon gillade livet utanför Hollywood visste hon alltid att hon skulle komma tillbaka.

– Jag trodde aldrig att jag skulle lägga av helt, för jag älskar verkligen skådespeleri. Det ger mig lycka. Jag uppskattar det på ett annat vis nu när jag lärt mig hur jag får samma lugn som jag har i mitt personliga liv, säger hon i The I Paper.

Renée är med andra ord tillbaka som skådespelare och under förra året vann hon bland annat en Oscar för sitt porträtt av Judy Garland i filmen Judy.

Renées plötsliga utseendeförändring

I Bridget Jones-filmerna är tittarna vana att se Renée i sitt blonda, långa hår. Men när skådespelerskan dök upp i tv-rutan som karaktären Judy fick sig många en chock.

Hennes look som man annars är van vid var nämligen som bortblåst, och istället möttes fansen av en kort, brun frisyr.

Renee Zellweger Judy (2019) *Filmstill - Editorial Use Only* see Special Instructions. CAP/SFS Image supplied by Capital Pictures

CAP/SFS

Men såhär ser skådespelerskan ut idag när hon inte är på bioduken.

February 9, 2020, Hollywood, California, USA: Oscar nominee, RENEE ZELLWEGER arrives on the red carpet of The 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 9, 2020.

AMPAS

LÄS OCKSÅ: Här är alla vinnare på Oscarsgalan 2021

LÄS OCKSÅ: Nya bilderna på Brad Pitt – sitter i rullstol

Senaste nytt