LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Hollywoodstjärnan Rebel Wilson: Jag var 35 år när jag förlorade oskulden

28 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Rebel Wilson
Rebel Wilson avslöjar i sin bok att hon förlorade oskulden vid 35.
Nu vill hon nu ut med sitt budskap:
– Man ska inte känna någon press som ung.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Rebel Wilson, 44, har inte bara gjort sig känd som hyllad skådespelare världen över utan som frontfigur för rörelsen kroppspositivism och har med detta blivit en förebild för kvinnor världen över. Nyligen släppte hon sin självbiografi där ett av målen med boken är att andra som inte förlorat oskulden än ska slippa känna någon press över att få de gjort.

Rebel Wilson förlorade oskulden som 35 åring: ”Man ska inte känna någon press”

Rebel Wilson var 35 år när hon förlorade sin oskuld och hoppas att hon genom att dela sin upplevelse i boken kan skicka ett positivt budskap till andra. I en intervju med People berättar hon att tanken bakom att avslöja när hon blev av med oskulden var att försäkra unga människor om att man inte behöver förlora sin oskuld som tonåring.

Annons

– Människor kan vänta tills de är redo eller vänta tills de är lite mer mogna, och jag tror att det kan vara ett positivt budskap. Man behöver självklart inte vänta tills man är i trettioårsåldern som jag, men man ska inte känna någon press som ung, säger Wilson.

”Om jag hade fötts 20 år senare skulle jag förmodligen ha utforskat min sexualitet mer”

Rebel Wilson säger själv hon blommade ut sent och tyckte länge att det var obekvämt att prata om sina sexuella erfarenheter och gjorde därför allt för att undvika ämnet.

– Normalt skulle jag bara lämna rummet när samtalet pågick. Och när folk sa: "Åh, jag var 24, det är så sent." Så satt jag där och tänkte: ”Herregud, jag var 35. Vad fan? Jag kommer att se ut som den största förloraren, berättar hon.

Även om hon själv säger att hon blommade ut sent tror hon att saker hade sett annorlunda ut om hon fötts 20 år senare. Det var först på senare år som hon började utforska sin sexualitet och förälskade sig då i designern Ramona Agruma som hon idag är gift med. Paret har även en dotter som föddes via en surrogatmamma i november 2022.

– Det är helt otroligt, om jag hade fötts 20 år senare skulle jag förmodligen ha utforskat min sexualitet mer. Jag visste bara att jag var attraherad av män, och det var det normala, minns Wilson.

FOTO: TT

Annons