LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Realityparet hotade av skogsbrand: "Be för oss"

29 maj, 2017 
Lina Linnros
Spencer och Heidi eller "Speidi" som de också kallas har fått det hett bakom öronen – bokstavligt talat. Just nu härjar det en skogsbrand nära deras hem i Los Angeles.
Annons

Just nu är det en stor skogsbrand i området Mandeville Canyon, i Los Angeles. Flera kändishem hotas av branden och några av dem som nu ber sina följare att ”be för oss” är realityparet Heidi Montag, 30, och Spencer Pratt, 33, skriver Radar Online.

Heidi publicerade en video på sin Instastory där hon säger:

– Hej allihopa jag undrar bara om ni kan skicka en snabb bön till oss då det är en brand nära vårt hus. Snälla Jesus beskydda oss.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Heidi och Spencer är kända från MTV:s serier ”The Hills” där man fick följa deras nästa maniska förhållande där de höll ihop genom vått och trott trots påtryckningar från både familj och vänner att de skulle göra slut.

Men det höll för dem och för åtta år sedan gifte de sig och i april i år kom det stora glädjebeskedet – Heidi är gravid med deras första barn. En son. Paret har länge velat skaffa barn så lyckan var total när Spencer fick beskedet av sin fru:

– Hon bara stod där. Hennes ansiktsuttryck, jag kan inte ens beskriva det. Det glänste verkligen kom henne. Jag trodde att hon skulle säga att hon hade bakat muffins eller något, berättade Spencer för tidningen Us Weekly.

Andra kändisar vars hem hotas av branden är bland annat: Dr. Dre, Maria Shriver och Gwyneth Paltrow. 

Foto: IBL

Annons