LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Reality-stjärnan bekräftar: ”Jag är gravid"

12 apr, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Heidi Montag och Spencer Pratt har hållit ihop i många år. De har tagit sig igenom den ena skandalen efter den andra och efter åtta år som gifta bekräftar nu paret att de väntar sitt första barn tillsammans.
Annons

Heidi Montag, 30, och Spencer Pratt, 33, är realityparet som tillsammans skapat rubriker sedan deras medverkan i tv-serien ”The Hills”. För åtta år sedan gick de längs altargången tillsammans och blev äkta makar. Nu har de tagit nästa steg i förhållandet och väntar barn tillsammans.

Paret har länge velat skaffa barn så lyckan var total när Spencer fick beskedet av sin fru en morgon. Han möttes av henne direkt när han klev upp ur sängen berättar för tidningen Us Weekly.

– Hon bara stod där. Hennes ansiktsuttryck, jag kan inte ens beskriva det. Det glänste verkligen kom henne. Jag trodde att hon skulle säga att hon hade bakat muffins eller något, säger Spencer.

Någon bakad muffins var det inte, men det var en bulle i ugnen. Bebisen är beräknad att anlända till paret den 19 oktober. Heidi har gått tolv veckor in i graviditeten och beskriver ögonblicket när hon delade nyheten med som maken som överväldigande.

– Jag började gråta när jag berättade det och då omfamnade han mig, berättar hon.

Heidis realitykollega och föredetta bästa vän, numera fiende – Lauren Conrad, 30, väntar också barn. Något hon bekräftade redan i januari i år. Kanske kan vi få se en försoning dem emellan nu när båda ska ha barn typ samtidigt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: Stella

Annons