Raseri efter modellens ord om sina egna söner: "Olämpligt"

I en ny intervju kallar modellen Heidi Klum sina söner, 10 och 12 år gamla, för "sexiga med heta kroppar". Uttalandet har nu fått människor att reagera kraftigt – och många riktar skarp kritik mot stjärnan.

Supermodellen och “Project Runway”-programledaren  Heidi Klum, 43, har hamnat i stort blåsväder. I samband med en intervju med tidningen People Magazine kallar modellen nämligen sina två söner, Henry, 12, och Johan, 10, för ”sexiga”. Hon säger också att de båda har ”heta kroppar”.

– Mina pojkar är sexiga. De är väldigt unga och jag borde kanske inte säga det, men de är sexiga. Henry ser ut som sin pappa, Seal, och Seal är ju väldigt het och snygg, säger hon i intervjun.

Heidi Klum jämför också sin tioårige son Johans utseende med en “europeisk fotbollsspelare”.

– Han har så fantastisk, blandad hy och han är så söt och har vackra, stora läppar. Hans hår är så vilt och stort. Han har det mest fantastiska håret, säger hon i intervjun och fortsätter:

– De båda har heta kroppar! Tjejerna kommer att stå på rad runt mitt hus i framtiden.

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez tror hon blev gravid under Coachella

Heidi Klum separerar nu med sin pojkvän sen tre år tillbaka, konsthandlaren Vito Schnabel.

Heidi Klum och barnen. 

Heidi och sonen Henry. 

Pappa Seal.

Heidi.

Supermodellens uttalanden om sina barn har nu fått läsare att reagera starkt. Många menar att Heidi Klums ord om sönerna både är ”obehagliga” och ”olämpliga” av en mamma.

“Usch! Det är en sak att säga att ens barn mår bra och är hälsosamma. Men sexiga? Nej, tack”, skriver en.

“Kan man ens vara ‘sexig’ när man är 10 och 12 år?! Fin, ja. Men sexig?”, skriver en läsare.

Andra jämför också Heidi Klums uttalanden med de som president Donald Trump, 71, gjorde 2006 om sin dotter Ivanka, som då var 24 gammal. Presidenten sa då att han gärna skulle dejta Ivanka, om hon inte hade varit hans dotter.

“Att säga att du skulle ‘dejta din egen dotter’ är precis lika konstigt som att säga att din son, som inte ens är tonåring än, är sexig… Det är både skumt och obehagligt”, skriver en läsare.

Läs också: Justin Bieber söker kärleken – tar hjälp av pastor

Foto: IBL

SENASTE NYTT!