TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Prins William på skidresa med 24-årig bikinimodell

14 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Prins William valde att åka på grabbhelg till Verbier och lämna hustrun Kate Middleton ensam hemma med barnen.
Annons

Häromveckan var det Samväldesdagen i Storbritannien. En av de viktigaste högtiderna där hela brittiska kungafamiljen är på plats — alla utom Prins William, 34. Han skippade Samväldesdagen, lämnade vackra hustrun Kate Middleton, 35, hemma med barnen George, 3, och Charlotte, 1, och for till lyxiga skidorten Verbier med grabbgänget. I backarna fick han upp ögonen för den unga australiska bikinimodellen Sophie Taylor, 24.

Den blivande konungen fångades på bild där han ger den snygga modellen en high five under en lunch. De tillbringade några timmar tillsammans och drack en del öl, vin och sprit innan de gav sig ut i backen igen. Senare på kvällen så mötte William och hans kompisgäng upp Sophie igen.

– Om jag var Kate så skulle jag inte vara så nöjd med att min man tillbringade sin tid med två ursnygga tjejer, säger en källa till tidningen The Sun.

– William och hans kompisar åkte skidor till restaurangen medan tjejerna åkte upp enbart för att träffa dem. Killarna åt lunch och tjejerna gjorde dem sällskap tillsammans med en massa drinkar.

Enligt uppgift så ska William och Sophie har funnit varandra och fnittrat tillsammans hela dagen. Medan hans familj var hemma för Samväldesdagen.

– Alla brittiska kungligheter måste visa att Samväldesdagen betyder något för dem, och det ser inte ut som det när man väljer att åka skidor med sina vänner istället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons