Polis till Aaron Carters hem – efter mystiskt telefonsamtal

Att barnstjärnan Aaron Carter haft det struligt på senaste tiden, kan knappast ha undgått någon. Under torsdagskvällen rapporterades ytterligare en mystisk händelse kring stjärnan då poliser stormade in i hans hem.

Aaron Carter, 29, har det inte lätt just nu. För bara några veckor sedan greps han av polis efter att han haft narkotika på sig. Kort efter detta körde han in i en folksamling och kraschade sin lyxbil. För någon vecka sedan gästade han tv-showen “The Doctors” där han talade ut om sina problem:

– Jag är bekymrad över min hälsa för folk brukar fråga om jag har AIDS eller cancer eller om jag är döende. Jag insåg inte att jag vägde runt 52 kilo. Det var hemskt. Jag kollade mig inte i spegeln för jag ville inte se hur jag såg ut, sa tårfylld Aaron Carter.

Och nu stormar det alltså kring barnstjärnan igen. Senast på tur i raden av skandaler är torsdagens polisutryckning till hans hem. Anledningen? En anonym kvinna ringde polisen för att berätta att stjärnan betett sig märkligt, och polisen tvingades rycka ut.

– Han är väldigt sjuk. Nästa gång ni åker dit kommer ni att hitta honom död, ska kvinnan ha sagt, uppger sajten Radar Online.

Läs också: Aaron Carter i allvarlig olycka – körde på människor med lyxbilen

Det visade sig dock röra sig om ett falskt alarm.

– Våra poliser åkte dit och såg att han inte behövde någon hjälp, säger St. Petersburg Police Department.

Men trots att det denna gång inte tycks ha handlat om något akut, börjar Carters vänner bli oroliga efter den senaste tidens dramatiska händelser kring stjärnan.

– Jag vill mycket hellre att han hamnar i fängelse än att han dör, säger en av hans vänner till Radar Online.

Och kvinnan som ringde in till polisen var även orolig för den skada Carter skulle kunna orsaka, med tanke på senaste tidens bilolycka.

– Han har kört bil full hela kvällen… Jag är säker på att han körde för snabbt och berusad, ska kvinnan ha sagt till polisen.

Enligt Radar Online ska stjärnans familjemedlemmar de senaste veckorna ha varit oroliga för att Aaron ska överväga att ta självmord. Men Carter själv verkar vilja övertyga sina fans om att så inte är fallet. I en kryptisk tweet förklarar han sin närvaro:

“Jag är alltid här”, skriver han.

https://twitter.com/aaroncarter/status/910973708579201025

Fans har reagerat på Aaron Carters utseende på senaste tiden, då hans smala figur vittnar om hans ohälsa.

Aaron Carter som 9-åring.

När Aaron Carter gästade talkshowen "The Doctors" bröt han ihop när hans hälsa kom på tal.

Aaron Carter har gästat många talkshows för att prata om sina problem på senaste tiden.

Innan barnstjärnan spårade ur..

Aaron Carter slog igenom med dunder och brak 2000 med ”I want candy”.

Läs också: Efter otrohetsskandalen – nu skiljer sig Fergie

Foto: IBL

SENASTE NYTT!