LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Paris Jacksons starka bild på mammans cancerkamp

05 jan, 2017 
Anja Nilsson
Annons

Det var i juli förra året som den 18-åriga Paris Jacksons mamma Debbie Rowe, 58, fick det tråkiga beskedet om att hon drabbats av bröstcancer. Hon började få strålbehandling redan i augusti för att kämpa mot den dödliga sjukdomen. Debbie Rowe var tidigare gift med den nu avlidna popikonen Michael Jackson och tillsammans fick de Paris, samt sonen Prince, 19.

Debbie Rowe
Debbie Rowe i början av behandlingen.

Hösten fortsatte med sex cellgiftsbehandlingar var tredje vecka, och strålbehandlingar varje dag fem veckor i streck skriver sajten Radar Online.

Annons

Nu är behandlingen avslutad och Paris la nyligen upp en bild på Instagram där hennes mamma håller upp en bild med texten “Strålbehandling klar”.

my bad**s mom, kickin butt n takin names. ain’t she f**king fabulous????” skrev Paris till bilden.

Paris Jackson har stöttat sin mamma under hela processen.

– Hon är min klippa, hon är underbar. Hon varit med mig under hela den här perioden, ända sen det första telefonsamtalet när hon fick veta vad som hade hänt, säger Debbie till sajten ET Online.

 

Foto: Stella, IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons