LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Michael Jacksons familj kände till barnporr-gömman

02 jul, 2016 
AvCaroline Ego
Familjen Jackson skämdes för mycket för att göra något åt saken. Alla var fullt medveten om Michaels fäbless för unga pojkar – och hans sexsamling.
Annons

Den skrämmande sanningen om Michael Jacksons besatthet av unga pojkar fortsätter. Enligt nya uppgifter från Radar online ska familjen ha känt till den barnporrsamling Jackson hade i sitt hem.

– Vissa av dem ska till och med ha sett det med egna ögon, uppger samma tidning.

Michael Jackson är ett hett ämne långt efter hans död.

Vi har tidigare berättat om de många skakande dokument som hittades under en husrannsakan i popsångarens hem 2003. Det som beslagtogs var bland annat en stor mängd barnporr på video, böcker med bilder på nakna barn, pojkar i förpuberteten och bilder på nakna homosexuella män. De vi trodde var hemliga uppgifter var alltså känt material för familjen Jackson som ska ha vetat om porrsamlingen sedan 2003. Samma år som Michael Jackson anmäldes för sju sexuella övergrepp och riskerade 20 års fängelse.

Annons

Men bara dagar efter att dokumenten offentliggjordes tog Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 19, till Twitter för att försvara sin pappa.

– Olyckligt nog kommer negativitet alltid att sälja. Jag uppmanar er att ignorera skräpet och parasiterna som gör karriär på att baktala min pappa. De som är mest äkta är de som trycks ner, skriver hon.

Paris Jackson, dotter till Michael Jackson, försvarar sin pappa.

Enligt nya uppgifter till Radar Online ska Michael Jackson ha använt bilder av sina egna syskonsöner i deras underkläder för att hetsa upp unga pojkar. En släkting till familjen berättar att Jackson alltid varit intresserad av sina syskonsöner och menar att han ofta oroade sig över sin egen son i närheten av Jackson.

– Michaels mamma var fullt medveten om Michaels fäbless för unga pojkar men skämdes för mycket för att göra något åt saken. Dessutom tyckte hon att media målade upp en bild av Michael som homosexuell, vilket han inte var, säger uppgiftslämnaren.

Michael Jackson med sin mamma Katherine och pappa Joe Jackson.

Pojkarna i fråga nekar till anklagelserna men som tidigare påståtts ska Jackson ha mutat upp emot 20 barn med en totalsumma på 1,6 miljarder kronor i utbyte mot deras tystnad.

2005 friades Michael Jackson från alla anklagelser.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons