Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Paris Jacksons ilska efter sabotaget mot Michael Jackson – hyllas av följarna

14 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Paris Jackson tvättade själv bort klotter på pappa Michael Jacksons stjärna på Hollywood walk of fame.
1984 fick Michael Jackson en stjärna på Hollywood walk of fame. Nu har den saboterats och den som tvättade bort klottret var ingen mindre än hans egen dotter Paris Jackson, som nu hyllas för tilltaget.
Annons

Michael Jacksons liv var vida omskrivet under åren han levde och producerade musik, men trots att det har gått nio år sedan han dog lämnas han inte i fred.

Häromdagen var det någon som klottrade på hans stjärna på Hollywood walk of fame, som han fick 1984, två år efter att han hade släppt sitt succé-album Thriller. Klottret uppskattades dock inte av hans egen dotter, Paris Jackson, 20, som själv skrubbade bort den röda färgen. Efteråt lade hon upp en bild på sin Instagram med orden:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vissa människor har ingen jävla respekt. Jag förstår att det är en skillnad mellan radioemblemet och skivan, men ett namn är ändå ett namn.”

Paris Jackson hade blivit tipsad av en kompis om vad som hade hänt med hennes pappas stjärna och bestämde sig då direkt för att ta sig till Hollywood walk of fame, utrustad med en flaska aceton.

Annons

“Jag var i min väns lägenhet som ligger i princip granne imorse och en annan kompis till mig sa att han såg det här igår kväll”, förklarar Paris Jackson på sin Twitter.

Nu hyllas skådespelerskan av sina följare.

“Vilken hjälte du är!!! Wow!!! Respekt!”

“Människor är ynkliga och respektlösa. Jag skickar dig all min kärlek, du är en stark soldat.”, är några av kommentarerna hon fått på sin Instagram

Paris Jackson är Michael Jacksons andra barn, som han fick med dåvarande frun Debbie Row, idag 59. Han har även sonen Prince, 21, tillsammans med Debbie, medan yngsta sonen Blanket, 16, föddes med hjälp av en surrogatmamma.

Michael Jackson dog av en förmodad överdos 2009, endast 50 år gammal.

FOTO: IBL, Instagram

Annons