TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Paris Hilton om barnplanerna med pojkvännen: Tre vore fantastiskt

08 nov, 2017 
Paris Hilton och den relativt nya kärleken Chris Zylka är redo för både barn och bröllop. Det avslöjar de i en intervju med US Weekly.
Annons

Paris Hilton, 36, och pojkvännen Chris Zylka, 32, har dejtat i mindre än ett år. Det var i februari i år som de gick ut med sin kärlek offentligt, men det hindrar inte paret från att redan ha både bröllop och barn i tankarna.

– Jag har växt upp i en familj med fyra syskon, så jag vill verkligen inte bara ha en unge. Två eller tre, jag skulle bli glad över två barn men tre skulle vara fantastiskt, säger Paris i en intervju med US Weekly.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi båda är väldigt nära våra familjer och det är väldigt viktigt för oss att ha nära relationer med våra bröder och systrar, så vi vill verkligen att våra barn också ska ha syskon att växa upp med, tillägger Chris.

Förutom barnlängtan ser de båda också fram emot ett kommande bröllop. När det väl blir av vet de inte än, men vad de däremot vet är att planeringen kommer gå på högvarv inför den dagen. Även om Paris och Chris blev ett par så sent som i år så börjar deras kärlekssaga inte där – de träffades redan för sju år sedan.

Annons

– Han kom hem till mig. Vi stannade uppe hela natten för att lära känna varandra. Vi hade vår första kyss då, och jag fick känslan av att han var en väldigt speciell person. Det bästa jag vet är att vara hemma med honom. Han är min bästa kompis och min tid är som bästa när jag får tillbringa den med honom, berättar Paris och fortsätter:

– Jag tror att vi är det enda paret som aldrig bråkar. Alla mina vänner brukar säga att ”Bokstavligt talat, ni är det perfekta paret. Jag har aldrig sett er bråka”.

Foto: IBL

Annons