Paris Hilton är gravid – väntar tvillingar med pojkvännen Carter Reum

Paris Hilton, Carter Reum

Paris Hilton är gravid, det uppger källor till amerikanska Page Six. Efter råd från vännen Kim Kardashian ska hon ha tagit hjälp av IVF och nu väntar tvillingar för superstjärnan.

Realitystjärnan och hotellarvtagerskan Paris Hilton, 40, och hennes fästman Carter Reum, 40, väntar barn. Det rapporterar Page six. Enligt uppgifter till tidningen ska Paris Hilton vara gravid med tvillingar.

Paris Hilton och Carter Reum blev ett par i slutet av 2019 och förlovade sig i februari tidigare i år.

– Han är bara min drömkille. Vi pratar om att planera ett bröllop hela tiden och planera barnets namn och allt detta, har Paris Hilton tidigare sagt i podcasten The Trend reporter with Mara.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades kändisparet

Innan duon började dejta hade de varit goda vänner i 15 år, men det var inte förrän 2019 som romansen faktiskt fick fart. Carter Reum gick då ner på knä, på Paris Hiltons självaste 40-års dag. En dag som paret firade på en privat ö

”Min älskling och jag har varit tillsammans sedan vår första dejt, och på min födelsedag bjöd han mig på en resa till ett tropiskt paradis. När vi gick på stranden på väg för att äta middag så ledde Carter in mig till en stuga klädd i blommor och gick ner på knä”, skrev Paris Hilton då om förlovningen.

Caroline Hjelt från Icona pop har blivit mamma – första orden

Kim Kardashian rekommenderade IVF

Paret har varit öppna med att de genomför IVF-behandlingar. I prodcasten The trend Reporter with Mara berättade Paris Hilton om drömmen att få tvillingar och hur de fått goda råd från vännen Kim Kardashian.

– Vi håller på och genomgår IVF så nu kan jag välja tvillingar, sa hon. Hon berättade även att det var vännen Kim Kardashian som hade tipsat om IVF – eftersom det är enklare att få tvillingar då.

Och nu verkar faktiskt behandlingen ha gått i lås och nu återstår det bara att se när Paris Hilton och hennes blivande make går ut med den glada nyheten i deras egna kanaler!

LÄS OCKSÅ: OFATTBART Förbjöds besöka dottern på sjukhuset – dog

LÄS OCKSÅ: Caroline Hjelt från Icona pop har blivit mamma – första orden

FOTO: TT

SENASTE NYTT!