Pamela Andersons nya kärlekslycka – dejtar sin livvakt

Pamela Anderson
Hennes äktenskap med ex-maken Jon Peters varade bara i tolv dagar innan de separerade. Nu tycks modellen och skådespelaren Pamela Anderson ha hittat kärleken på nytt. Hon sägs nämligen vara ihop med sin livvakt.
Annons

Hon slog igenom med dunder och brak som livräddaren C.J. Parker i kultklassikern Baywatch på 1990-talet. Sedan dess har Pamela Anderson, 53, hållit sig kvar i rampljuset, bland annat som utvikningsmodell i Playboy och som skådespelare.

Annons

Hennes kärleksliv har också varit ständigt aktuellt sedan genombrottet. Hon har bland annat haft ett äktenskap med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 57. De var gifta i tre år och fick barnen Brandon, 24, och Dylan, 22, innan de separerade 1998.

Pamela Andersons kärlekshistoria

I början av 2000-talet träffade Pamela Anderson den svenska modellen Marcus Schenkenberg, 52. De förlovade sig, men gjorde slut 2001. Några år senare gifte hon sig med rocksångaren Kid Rock, 49. De hade träffats tidigare och förlovat sig, men gjorde slut 2003, innan de hittade tillbaka till varandra och ingick äktenskap 2006. Året därpå skilde de sig.

Annons

Samma år som skilsmässan från Kid Rock fann Pamela Anderson kärleken på nytt och gifte sig från pokerspelaren Rick Salomon, 52. Mindre än tio veckor efter bröllopet separerade de, och äktenskapet annullerades 2008. De ska senare ha gift om sig och sedermera separerat igen.

Under 2017 hade Pamela Anderson en uppmärksammad relation med den franska fotbollsspelaren Adil Rami, 34, och under en period ryktades det om en romans mellan henne och Wikileaks-grundaren Julian Assange, 49.

Nya kärleken efter 12-dagarsäktenskapet

Det verkar alltså ha varit svårt för Pamela Anderson att ha en stabil relation. I januari i år gifte hon sig också med filmproducenten Jon Peters, 75, som bland annat producerat A star is born, Superman returns och Batman. Det äktenskapet höll i bara tolv dagar innan de gick isär.

Annons

”Jag är rörd av det varma mottagande angående Jons och mitt äktenskap. Vi är väldigt tacksamma för stödet när vi nu tar en paus ifrån varandra för att omvärdera vad vi vill ha ut av livet och varandra. Livet är en resa och kärlek är en process. Med den universella sanningen i åtanke har vi gemensamt beslutat oss för att inte formellt skriva på vårt vigselbevis och vi sätter vårt hopp till processen, skrev Pamela Anderson i ett uttalande till The Hollywood reporter då.

Nu tycks det vara så att Pamela Anderson har träffat kärleken igen. Det ska, enligt tidningen People, röra sig om hennes livvakt Dan Hayhurst.

”Hon är väldigt lycklig, och de har varit tillsammans under hela pandemin. Hon är superlycklig och han har varit där för att hjälpa henne att fixa till hemmet på Vancouver island”, säger en källa till People.

Pamela Anderson har än så länge inte kommenterat uppgifterna.

Bild: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…