LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ozzy Osbourne svarar på ryktena: ’’Jag är inte död’’

07 mar, 2024 
Maria Broberg
Black Sabbath-frontmannen Ozzy Osbourne fick en obehaglig överraskning när han såg en bild på sig själv i en minnesvideo över kändisar som avlidit.
Nu svarar han på dödsryktena i sin podcast The Osbournes.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elecktra avslöjar stölden i Mello – plundrade allt: ”Får inte säga”Brand logo
Elecktra avslöjar stölden i Mello – plundrade allt: ”Får inte säga”

Under de senaste åren har hälsokriserna gått om vartannat för Black Sabbath-sångaren Ozzy Osbourne, 75.

2018 drabbades han av en stafylokock-infektion, 2019 lunginflammation, och 2020 berättade artisten att han drabbats av Parkinsons sjukdom.

Nu berättar Ozzy att han sett sig själv i en minnesvideo för avlidna kändisar – vilket han naturligtvis dementerar i sin podcast.

Ozzy Osbourne om dödsryktena: ’’Jag är inte död’’

Tillsammans med makan Sharon Osbourne, 71, dottern Kelly, 39, och sonen Jack, 38, har Ozzy Osbourne podcasten The Osbournes.

I ett av avsnitten berättar Black Sabbath-frontmannen att han snubblat över en Youtube-minnesvideo för avlidna kändisar och överraskades att han själv syntes i montaget.

– Jag satte på videon och jag dog!, berättar artisten.

Den 75-årige sångaren fortsätter sedan att uttrycka sitt missnöje mot liknande rapporteringar där kändisar påstås vara ’’nästan döda’’, alltså när de är nära döden efter att ha genomgått hälsoproblem eller liknande.

Annons

Jack Osbourne, Ozzys son, ser däremot en ljusglimt i situationen.

– Det som är bra med podcasten är att jag märkt att varje gång någon av skit-tidningarna eller vem som helst skriver: ’’Åh, Ozzy är nära döden’’ och så fångar de honom på bild när han är på ett läkarbesök. Om du läser kommentarerna, så säger alla: ’’Det här är skitsnack. Du borde lyssna på honom i podcasten. Han mår bra. Dessa människor ljuger. Sluta sprida falska nyheter’’.

Ozzy själv tillägger:

– Jag är inte död. Jag ska inte någonstans och jag ska göra fler spelningar innan jag är klar ändå.

Familjen Osbourne i deras podcast The OsbournesFOTO: Youtube

Ozzy Osbournes planer för framtiden: ’’Min sångröst mår fint’’

På grund av sina hälsoproblem har Ozzy tidigare fått ställa in ett flertal konserter. Däribland en turné under 2020 som han skulle gjort ett framträdande i Sverige.

Annons

– Jag är inte döende. Jag håller på att återhämta mig. Det tar bara lite längre tid än alla trodde att det skulle göra. Jag är ruskigt uttråkad över att behöva ligga i en jävla säng hela dagarna, sade artisten då.

I februari meddelade rockikonen på sina sociala medier att han ställer in ytterligare turnédatum på grund av sina fortsatta hälsoproblem.

I uttalandet skrev han:

’’Mitt enda syfte under den här tiden har varit att komma tillbaka till scenen. Min sångröst mår fint. Men efter tre operationer, stamcellsbehandlingar, oändligt med fysisk terapi och mest nyligen en Cybernics-behandling (HAL), är min kropp fortfarande fysiskt svag.’’

FOTO: Jordan Strauss/TT, SCLA, SANC / BACKGRID US / TT,

Annons