TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Otroheten knäckte Kourtneys och Younes förhållande: ”Känner sig som en idiot”

11 aug, 2018 
AvStina Dahlgren
Younes Bendjima otrogen mot Kourtney Kardashian
Det är slut mellan Kourtney Kardashian och hennes toyboy Younes Bendjima. Nu avslöjas vad som egentligen hände mellan paret.
Annons

Nyheten slog ner som en bomb. Hollywoods it-par Kourtney Kardashian, 39, och hennes Younes Bendjima, 25, är inte längre tillsammans. Uppbrottet kom bara några veckor efter parets kärlekssemester till Italien där de sågs tätt omslingrade på båtturer och stränder. Nu kommer nästa chock. Enligt Radar Online ska Younes Bendjima ha varit otrogen mot Kourtney Kardashian.

– Kourtney känner sig som en idiot som slösade två år på honom, säger en källa till sajten.

Redan i april började hon ana något. Han hade då setts tillsammans med en annan tjej och de senaste månaderna ska de ha bråkat konstant. Det som till slut fick bägaren att rinna över var när Younes Bendjima blev påkommen med att rulla runt i sanden med jämnåriga modellen Jordan Ozuna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han försökte kontakta Kourtney och förklara att han och Jordan bara var vänner, men hon tar ingen skit. Han har till och med försökt att få tag på hennes systrar, men de har redan blockat honom, säger källan.

Annons

Nu ska familjen Kardashian vara hämndlystna och vill se till att han aldrig någonsin får jobba som modell igen. Younes Bendjima däremot fortsätter att neka otroheten.

– Han svär att han bara har varit henne trogen sedan den dagen de först träffades och att han inte har gjort något fel, säger en källa till Hollywood life.

Nu är han förtvivlad och gör allt för att få tillbaka sin stora kärlek.

– Han älskar henne fortfarande och kan inte fatta att det är över. Han har bett om ursäkt och försökt att förklara missförståndet och ber Kourtney om en andra chans, säger källan.

FOTO: IBL

Annons