Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Oron för George Clooneys fru efter tvillingfödseln – har rasat i vikt

05 apr, 2018 
AvErika Svensson
I somras blev Amal Clooney mamma och välkomnade tvillingar ihop med skådisen George Clooney, men sedan barnen fötts har advokaten och rättsaktivisten tappat sina mammakilon – med råge!
Annons

Vilken tvillingmage?

Visserligen har det gått snart ett år sedan Amal, 40, och George Clooney, 56, välkomnade barnen Alexander och Ella till världen, men Amal ser ut att ha gjort en rejäl viktresa sedan dess. Vi har inte sett mycket av Amal sedan förlossningen i juni, men nyligen chockade hon åskådare när hon visade sig på väg till ett möte. Det är nämligen inte mycket kvar av stjärnjuristen!

Amal har visserligen alltid varit smal och nätt, men att bära inte bara ett, utan två barn i magen gör sitt. Men människorättsaktivisten har istället blivit ännu smalare än hon var innan hon blev gravid, och hennes nuvarande kroppshydda oroar nu hennes närstående.

– Amal väger mindre än 53 kilo. Hon hävdar att hon bara äter hälsosamt, men hon lurar ingen. Sanningen är att hon svälter sig själv. Stackars George måste vara utom sig av oro, säger en källa till sajten Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Amal Clooney och maken George Clooney träffades hösten 2013 genom gemensamma vänner. Ett halvår senare förlovade de sig och skred sedan till altaret bara månader senare i den romantiska italienska staden Venedig. George har tidigare kallats för “evig ungkarl”, men Amal ändrade den saken!

Annons

George Clooney slog igenom i tv-serien Cityakuten där han spelade Dr. Doug Ross under åren 1994 och 1999. Sedan dess har karriären gått som på räls och han har vunnit två Oscars, en för sin roll i filmen Syriana och en som medproducent för filmen Argo. Han har dessutom tre Golden Globes.

George Clooney har varit gift en gång tidigare, med amerikanska skådisen Talia Balsam, 59. Paret gifte sig 1989 och skilde sig fyra år senare.

Se de chockerade bilderna här:

FOTO: Stella

Annons