LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Orimliga detaljen i bilden får både stjärnorna och fansen att häpna

26 jan, 2018 
AvHanna Svärd
På det senaste omslaget av magasinet Vanity Fair syns ett rejält misstag. Skådespelaren Reese Witherspoon tycks ha fått en extra kroppsdel, något som både fått henne själv och hennes fans att reagera.
Annons

Personen som var ansvarig för retuscheringen av magasinet Vanity Fairs senaste omslag, har med största sannolikhet fått motta en del kritik de senaste dagarna. På omslaget där Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks och Oprah Winfrey syns posera tillsammans skymtar ett extra ben intill Reese Witherspoon.

Kändisarna själva var inte sena med att reagera på misstaget i bilden som tagits av fotografen Annie Leibovitz, och på Twitter har både Reese Witherspoon själv och Oprah Winfrey skämtat om det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag antar att alla vet.. jag har 3 ben. Jag hoppas att ni fortfarande accepterar mig för den jag är”, skriver Witherspoon som fått svar av Winfrey:

”Jag accepterar ditt tredje ben. Precis som jag vet att du accepterar min tredje hand”, skrivet Winfrey som syftar på ännu ett misstag inne i tidningen där även hon fått en extra kroppsdel.

Reese Witherspoon har också delat med sig av bilden på Instagram, men där är det inte hon själv som nämner det extra benet, utan följarna.

Annons

”Vad säger du om ditt tredje ben Reese?”, skriver en person som öser på med både skratt-och applåd-emojis.

”Du har tre ben i den här bilden Reese”, upplyser en annan.

Vad är då anledningen till dessa två missar? Enligt Vanity Fair själva har Reese Witherspoons extra ben tillkommit på grund av hennes klänning, som är sydd på ett sätt som får det att framstå som att stjärnan har fler än två ben, rapporterar Sky News.

“Vi hade älskat att ha den exklusiva nyheten om Reese Witherspoons tredje ben men tyvärr är det bara så klänningen är sydd”, twittrar Vanity Fair, som också förklarar Oprah Winfreys extra hand med ett skämtsamt argument:

“Hur skulle hon kunna göra allt hon gör med bara två händer?”.

Foto: IBL, Instagram

Annons