LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Ny äktenskapskris för Justin Timberlake och Biel: ”Otrogen med nakenmodell”

14 mar, 2024 
Erika Svensson
Äktenskapet med Jessica Biel tros sjunga på sista versen, och det blir inte bättre av att Justin Timberlake har åkt dit i ytterligare en otrohetsskandal..!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Otrohetsskandaler har skakat om Justin Timberlakes och Jessica Biels äktenskap förr. För fem år sedan var skilsmässan nära när den 43-årige artisten fångades på bild hand i hand med sin motspelare Alisha Wainwright, 34.

2016 sägs han ha tillbringat heta nätter med en kvinna i Stockholm, och fem år innan det gjorde han och Jessica, 41, slut en period när han uppgavs ha haft ihop det med skådisen Olivia Munn, 43.

I höstas avslöjade hans ex Britney Spears, 41, att Justin även låg med andra kvinnor bakom hennes rygg när det begav sig. Enligt nya upp-gifter har Justin också vänstrat med en Play-boy-modell.

Blev porrstjärna

Innan Jessica kom in i bilden var Cry me a river-sångaren i en fyra år lång relation med Cameron Diaz, 51. Det hindrade honom inte från att ha lite roligt ihop med modellen Zoe Gregory, som sedan sadlat om till porrskådis, när Cam inte var närvarande.

Annons

I en ny intervju med Daily Mail avslöjar Zoe detaljer om hennes och Justins heta möte på ökända Playboy mansion, där det gick hett till i en grotta.

– Vi gick in i grottan och tog av oss kläderna, ända till hans kalsonger, och strulade med varandra, säger Zoe.

Modellen bedyrar att de inte hade sex med varandra men att det absolut blev ”en del hångel” och ”tafsande”.

Ville arrangera trekanter

Om Zoe Gregory känns bekant så kan det vara för att hon har anklagats för att ligga bakom ett annat stort kändisuppbrott. 2021 påstod Zoe att basebollstjärnan Alexander ”A-Rod” Rodriguez, 48, försökt få till en tre-kant med henne – trots att han planerade bröllop med Jennifer Lopez, 53!

– J-Lo är fantastisk och hon förtjänar inte det här. Medan han planerar att gifta sig med J-Lo har han bett mig om sexvideor och krävt att vi ska träffas och arrangera trekanter med andra kvinnor, sa hon i tidningen The Sun.

Annons

Hon var bara en av många kvinnor som anklagade A-Rod för otrohet och snart fick även J-Lo nog och dumpade honom.

Säljer sina bostäder

Man kan inte klandra Jessica för att hon har svårt att lita på sin man. Som Veckans NU! nyligen kunde rapportera har paret länge gått i parterapi och håller på att sälja av flera av sina många bostäder, något som fått deras närstående att misstänka att de håller på att rusta för skilsmässan.

– Det går många rykten om att Justin och Jessica är på väg mot skilsmässa. De älskar verkligen varandra men trots all parterapi de har gått i har inte deras underliggande problem blivit lösta. Deras vänner misstänker att de försöker få sin ekonomi i ordning. De har bott i ett annat hem i Montana i förhoppning att komma ifrån allt drama och börja om på nytt men man kan inte fly från sina problem, säger en källa till Life&Style

FOTO: TT

Annons