LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Krossas av otrohet och bråk: ”Skilsmässa för Justin Timberlake och Biel”

09 feb, 2024 
Erika Svensson
Alla otrohetsrykten har lett till stora bråk och bara ett alternativ återstår för Justin Timberlake och Jessica Biel: Skilsmässa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarnaBrand logo
Kändistätt på premiären av Börje Salming – här minglar idrottstjärnorna och hollywoodskådisarna

För fem år sedan skakades äktenskapet om ordentligt när Justin Timberlake, 42, fångades på bild under en intim stund med sin motspelerska Alisha Wainwright, 34.

Trots rykten bedyrade han att det inte var tal om någon skilsmässa från Jessica Biel, 41, som han också gav en offentlig ursäkt till på Instagram.

– Jag drack alldeles för mycket den kvällen och jag ångrar mitt beteende. Jag ber om ursäkt till min fantastiska fru och familj för att ha satt dem i en så besvärande situation, skrev han där.

Problemen har fortsatt och nu sjunger äktenskapet på sista versen.

Slut efter skandalen: ”Låg med med kvinna i Stockholm”

Det var inte den enda otrohetsskandalen som har skakat äktenskapet. Stjärnparet bröt tillfälligt upp 2011 efter uppgifter om att Justin varit otrogen med skådisen Olivia Munn, 43.

Annons

NSYNC-stjärnan har i Nöjesguidens poddcast Paparazzi även anklagats för att ha vänstrat med en svensk kvinna i samband med Eurovision song contest-finalen i Stockholm 2016!

Efter att de pratade om ryktet i podden ska den påstådda älskarinnan också ha gett sig till känna och bekräftat det hela. Den svenska kvinnan tillbringade två nätter med Justin när Jessica inte var i närheten.

– Han träffade den här tjejen två gånger och första gången var Jessica Biel i Köpenhamn för att delta på en konferens och andra gången hade hon åkt tillbaka till USA, säger programledarna i podden.

Kan inte lösas med terapi: ”På väg mot skilsmässa”

De senaste åren har rykten kommit och gått som säger att Jessica Biel fortfarande har svårt att lita på sin man, efter alla turer. Trots många försök att rädda relationen genom terapi har de nått vägs ände.

Ett tydligt bevis på äktenskapskrisen är att stjärnparet håller på att sälja av flera av sina bostäder – hem i Kalifornien, New York och Tennessee har lagts ut till försäljning.

Annons

Istället har familjen flyttat till en gård i Montana för att fly uppmärksamheten. Men trots att de sökt hjälp verkar de inte kunna komma överens.

– Det går många rykten om att Justin och Jessica är på väg mot skilsmässa. De älskar verkligen varandra men trots all parterapi de har gått i har inte deras underliggande problem blivit lösta, säger en källa till Life&Style.

Enligt uppgiftslämnaren har Britney Spears banbrytande självbiografi från i höstas skakat om relationen. Där avslöjades Justin flera gånger ha varit otrogen mot Britney och när hon blev gravid övertalade han henne att göra abort. Jessica blev måttligt road av att höra om exets tidigare playboy-beteende.

Källan: ”De försöker få ekonomin i ordning”

Husförsäljningarna oroar parets omgivning.

– Deras vänner misstänker att de försöker få sin ekonomi i ordning. De har bott i ett annat hem i Montana i förhoppning att komma ifrån allt drama och börja om på nytt men man kan inte fly från sina problem, säger källan.

Annons

Att paret säljer av sina hus för att reda ut ekonomin bekräftas av National Enquirer:

– De har allvarliga problem att lösa, hon vägrar bli förödmjukad mer. De har haft möten med advokater för att se hur de ska dela upp sina ägodelar om det skulle bli en skilsmässa, avslöjar en källa i tidningen.

Justin och Jessica gifte sig 2012 och har sönerna Silas, 8, och Phineas, 3, tillsammans. Mitt i krisen försöker Jessica Biel lägga tankarna på annat. Då slår hon ett slag för att äta eller dricka något medan man gör sig ren!

– Jag vill verkligen starta en rörelse, en äta-i-duschen-rörelse. Jag tänker att för folk som gillar att multitaska så kommer det bli en lättnad på så många sätt, säger skådisen i en TikTok-video.

Hon ger också tips på hur man bäst njuter av det goda medan vattnet rinner:

– Det kluriga är att när man tuggar så måste man hålla munnen stängd. För jag gillar att vara under vattnet när jag fortfarande tuggar och av någon anledning gillar jag att öppna munnen då och då får jag spotta ut vatten!

Men alla gillar inte idén med att äta i samma rum som man uträttar andra viktiga behov:

– Men det finns en toalett i samma rum och bajspartiklar i luften, kommenterar en person.

– Att äta i duschen är nästan lita äckligt som att äta på toaletten, skriver en annan.

FOTO: Veckans nu / TT

Annons