Nu bryter ex-frun tystnaden – efter stjärnans otrohet

Nyligen sågs Ewan McGregor umgås intimt – och kyssas – med skådespelaren Mary Elizabeth Winstead i London. Och McGregors förhållande med hans fru Eve Mavrakis är nu över. Nu öppnar hon om upp om parets splittring.

Den meriterade brittiska skådespelare Ewan McGregor, 46, känd från bland annat första rebooten av ”Star Wars”-filmerna, verkar ha gått vidare från hans fru sedan 1995 – Eve Mavrakis, 51.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Den senaste månaden har han setts hand-i-hand, och kyssandes, offentligt med 14 år yngre skådespelaren Mary Elizabeth Winstead, 32, som han spelade mot i senaste säsongen av succéserien ”Fargo”.

Nu bryter hans ex-fru Mavrakis för första gången tystnaden, sedan paret gick skilda vägar. Det är i en kommentar på Instagram som hon uttrycker sig kring uppbrottet från McGregor. På en bild som – tillsynes – inte har något att göra med Ewan och uppbrottet svarar hon på en följares kommentar i kommentarsfältet.

Följaren skriver först.

Jag kan inte fatta att Ewan skulle lämna dig för den där billiga h**an. Du är så mycket bättre än honom!!!! Ta varenda krona du kan!!!!

Eve svarar därefter krasst och uppgivet på kommentaren: “Vad kan jag göra?”

Eve har ännu inte uttalat sig offentligt om uppbrottet, men ska enligt sajten Mirror vara bestört över att hon bjöd in Mary Elizabeth Winstead till McGregor och hennes gemensamma LA-hem i december, under inspelningen av ”Fargo”.

LÄS OCKSÅ: Efter otroheten – 47-åriga Gwen Stefani gravid

LÄS OCKSÅ: Första kyssbilden på Justin Bieber och Selena Gomez

Foto: IBL, Twitter

SENASTE NYTT!