TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nu avslöjar GOT-stjärnan detaljen om nya säsongen

02 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Emilia Clarke har imponerat som Daenerys Targaryen i Game of thrones i hittills sex säsonger. I mitten av juli kommer den sjunde ut - och igår avslöjade den 30-åriga stjärnan en viktig detalj om sin egen karaktär. – Jag kommer göra en säsong till, säger hon i en intervju med tidningen Rolling Stone.
Annons

I en intervju med tidningen Rolling Stone  avslöjar Emilia Clarke, 30 detaljer om kommande säsong. Alla som sett succéserien vet att det inte är lätt för de olika karaktärerna att överleva – men en som kommer göra det är trots allt Daenerys Targaryen.

– Man vet aldrig om det blir uppföljare eller liknande, men jag kommer göra en säsong till och så blir det, säger hon i intervjun.

Därmed avslöjar hon alltså att Daenerys Targaryen definitivt kommer att ta sig levande ur säsong sju som släpps den 17 juli på HBO Nordic, samtidigt som hon redan nu fastslår att hon inte skulle vara med i en eventuell uppföljare efter den åttonde och sista säsongen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Emilia Clarkes karaktär har förändrats mycket genom säsongerna och hon menar själv att hon utvecklats mycket som person genom att spela just den här rollen, skriver Daily Mail.

– Du kan inte spela “the mother of dragons” utan att göra en förändring eller två. Att jag omfamnar och kan förstå den typen av kvinna som erövrar arméer och samhällen, gör att jag som skådespelare kan vara bekväm i min roll, säger hon.

Annons

Förutom att hon kommer ta sig levande ur den nästsista säsongen för att sedan delta i den sista, kunde hon även avslöja att hon tillbringat mer tid i Belfast än hon gjort i tidigare säsonger, och det är också där de flesta Westeros-scener spelats in. Annars har hon spelat in mycket i Marocko, som utspelar sig som den avgränsande kontinenten “Essos” i serien, skriver Daily Mail.

Foto: IBL

 

Annons