Game of Thrones-stjärnan Emilia Clarkes krav: "Mer penisar i serien, tack!"

Ska kvinnorna kasta kläderna får det banne mig gälla männen också tycker Emilia Clarke. Och hon kan inte tala gott nog om Khal Drogos ädla delar.

På kontinenten Essos är hon en kunglighet och drakarnas moder med total makt över sina undersåtar. Emilia Clarke, 29, som spelar Daenerys Targaryen i hyllade fantasy-serien “Game of Thrones“, har också en hel del krav på riktigt. Hon tycker inte att det räcker med naket i serien. Därför ställer hon ett krav:

– Jag skulle vilja ha närbilder på alla killars penisar, tack, säger stjärnan till tidningen Glamour.

Emilia Clarke vill ha mer naket! Foto: IBL

Emilia Clarke vill ha mer naket! Foto: IBL

“Game of Thrones” är både våldsam och innehåller många sexscener. Emilia Clarke har själv kastat kläderna flera gånger, precis som många andra kvinnliga skådisar i serien. Om Clarke fick bestämma skulle även seriens manliga karaktärer tvingas klä av sig.

– Ta tillbaka alla snygga killar, få dem att ta av sig sina byxor och sedan ska jag säga att jag är drottningen över allt, säger Emilia i intervjun.

Emilia Clarke minns sexscenerna med Jason Momoa med glädje. Foto: IBL

Emilia Clarke minns sexscenerna med Jason Momoa med glädje. Foto: IBL

I seriens första säsong gjorde hon en het en sexscen mot skådespelaren Jason Momoa, som spelade hennes man Khal Drogo.

– Jag såg hans penis, men den var dold i en rosa, fluffig strumpa. Att visa upp den skulle bara få tittarna att må dåligt. Den är alldeles för fantastisk, säger Emilia Clarke och fortsätter:

– Men det fanns en scen mellan Michiel Huisman (som spelar Daario Naharis) och mig när vi har sex första gången i serien. Det började med att jag sa “Ta av dig dina kläder” och sedan fick man se hans perfekta rumpa, säger Emilia Clarke.

SENASTE NYTT!