Noel Gallaghers dotter Anaïs har vuxit upp – det gör hon idag

Noel Gallagher & Anais Gallagher

Den tidigare Oasis-stjärnan Noel Gallaghers dotter, Anaïs Gallagher, har blivit 20 år gammal.
Det här gör hon idag!
Hemma hos Jessica Alba
Slå på ljud

Noel Gallagher är den världsberömda artisten, låtskrivaren och musikern som tillsammans med sin bror Liam Gallagher skapade Manchester-bandet Oasis.

Bröderna turnerade och släppte musik i flera år och gjorde minst sagt succé världen över med låtar som Wonderwall och Stand by me. Men plötsligt kom beskedet som skulle få fansen världen över att gråta. Bandet skulle splittras.

Att succébröderna Liam och Noel inte kommer så bra överens har nog inte undgått någon. Oasis tid präglades nämligen av en hel turbulens, och brödernas slagsmål och vilda livsstil skapade ständigt nya rubriker. Detta gjorde att Noel, i augusti 2009, till slut meddelade att han lämnar bandet och sedan dess har bröderna inte haft någon kontakt med varandra.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Noel Gallaghers kärleksliv

Men förutom Noels stökiga relation med brorsan är även hans kärleksliv något som har blivit väl omskrivet. Redan som 18-åring förlovade han sig med den dåvarande flickvännen Diana, för att sedan gå vidare med hans nästa stora kärlek Louise Jones. Men även den gången slutade det i hjärtekross och år 1997 gifte han sig med Meg Mathews – som också skulle bli mamman till hans dotter Anaïs Gallagher.

Det gör dottern Anaïs idag

Idag är Noel Gallaghers dotter 20 år gammal och har blivit en del av offentligheten. På hennes sociala medier har hon mer än 200 000 följare som följer det hon gör, och jobbar vid sidan av det även som underklädesmodell för märket Bluebella. Sedan ett tag tillbaka bor hon med sin pojkvän Julius Roberts på hans gård i Dorset.

Det är inte ofta Anaïs lägger upp bilder tillsammans med sin pappa, men i en intervju ett klipp på The Sunday Times Style Youtube kan man se henne prata om vad hennes pappa har lärt henne.

– Det bästa min pappa har lärt mig är att vara mig själv till fullo och att stå upp för mig själv oavsett vad, berättar hon

Och i kommentarsfältet är det många som lägger märke till hur lik hon är Noel.

”Hon har hennes pappas utseende och känsla för humor. Nu borde hon bara skriva bra musik också. Hennes generation skulle behöva det”, skriver en.

”Hon är väldigt lik Noel när hon skrattar”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Så ser Harry Potter-författaren J.K. Rowlings dotter Jessica Arantes ut i dag

LÄS OCKSÅ: Joe Bidens barn har vuxit upp – så ser de ut och detta gör de idag

FRÅN FÖRSTASIDAN