TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nicole Kidmans stora förändring – se bilderna här

19 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Nicole Kidman har gjort det igen. Än en gång har hon blivit oigenkännlig för en filmroll. Nu syns hennes förändrade look på bilder från inspelningarna av nya filmen "Destroyer".
Annons

Nicole Kidman, 50, är en förvandlingarnas mästare på bioduken. Nu har hon återigen gått in i en roll som kräver en del förändringar utseendemässigt.

Bilder från filmen “Destroyer” har läkt ut där stjärnan har mörkt hår och en sminkning som gör att hon ser fullkomligt utmärglad ut. Stjärnan bär dessutom säckiga jeans och en skinnjacka – fjärran från de glamourösa klänningar vi är vana att se henne i.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Destroyer” är en thriller om en undercover-agent som tvingas göra upp med gamla spöken från sitt förflutna för att få ro. Filmen regisseras av Karyn Kusama som ligger bakom actionsuccén “Aeon Flux“. Kidman kommer att spela mot bland andra “Gossip Girl“-stjärnan Sebastian Stan och “Orphan Black“-skådisen Tatiana Maslany

Nicole Kidman har gjort många stora förändringar i sin skådespelarkarriär. I “Timmarna” bar hon en näsprotes för rollen som Virginia Wolf. I serien “Top of the lake” blev stjärnan gråhårig och använde tandproteser för rollen som Julia.

Här kan du se bilderna från filminspelningen:

Foto: IBL

Annons