TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nicole Kidman oigenkännlig på nya bilderna – fansen i chock

26 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Nicole kidman oigenkännlig på nya bilderna
Nya bilderna på Nicole Kidman får fansen att tro att bilderna togs för 20 år sedan.
Annons

Nicole Kidman, 52, är en av världens mest kända skådespelerskor och i en stor intervju med Vanity Fari berättar hon om livet i Nashville med countryartisten Keith Urban och deras två gemensamma döttrar Sunday, 10, och Faith, 8. Bland annat avslöjar hon i intervjun att sociala medier är förbjudet i deras hem.

– Barnen har inga telefoner och jag tillåter dem inte att ha Instagram, jag försöker ha några gränser, säger Nicole Kidman till Vanity Fair.

Vidare berättar hon att döttrarna har börjat visa intresse för skådespeleri, men att varken hon eller maken pressar barnen att gå i deras fotspår.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du kan inte bestämma över vad de ska göra, du kan pusha dem lite men att motivera är en svår grej.

Hon fortsätter berätta om den kommande säsongen av HBOs succéserie ”Big little lies” och hur mycket hon njöt av att spendera tid med skådespelarkollegorna på inspelningen.

– Att se Zoë Kravits och Shailene Woodley växa upp och bli kvinnor, det är så fint och jag har aldrig upplevt det förut.

Annons

– Jag vet att Laura Dern och Reese Witherspoon känner likadant. Vi är så olika, samtidigt som vi kompletterar varandra, säger hon.

Nästintill oigenkännlig

I intervjun visar skådespelaren även upp en helt ny look som får fansen att gå i taket. Nicole poserar i en blond kortklippt frisyr med ett par byxor i läder och en svart uniformjacka.

Instagram delade Nicole med sig av bilderna och många häpnar över hur ung hon ser ut i den nya frisyren.

”Vad är det här för magi? Du ser ut som du gjorde för 20 år sedan!”, skriver en följare.

FOTO: TT

Annons