Nära vännen bekräftar: Kim och Kanye väntar tvillingar

Drömmen om fler barn blir äntligen sann för Kim Kardashian och Kanye West. Nu väntar de tillökning gånger två, och de får hjälp utifrån.

Det verkar som att realitydrottningen Kim Kardashian, 36, och hennes rappande make Kanye West, 40, vill gå i sina forna vänners fotspår. Det är bara veckor sedan världsstjärnan Beyoncé, 35, och hennes Jay Z, 47, fick sina tvillingar. Och nu är det Kimyes tur. Nyligen bekräftades det att paret har anlitat en surrogat för att föda deras nästa barn och nu sägs hon redan vara gravid – med tvillingar!

– Kim och Kanye är förväntansfulla och otroligt lyckliga över att de väntar tvillingar med hjälp av surrogat, säger en nära vän till sajten Hollywood Life.

Surrogatmamman har väldigt höga krav på sig under den tid hon bär på parets bebisar. Hon får bland annat inte ha sex hur hon vill, dricka för mycket koffein eller äta rå fisk. Men självfallet kommer ingenting gratis. Totalt lägger paret lite mer än 1 miljon kronor på att få tvillingarna, en summa som de är mer än villiga att betala för att få sin dröm om fler barn att gå i uppfyllelse.

– Att få tvillingar är något som Kim alltid har velat, men på grund av sina hälsoproblem har hon inte kunnat bära dem själv, berättar källan.

Trots att Kim tidigare sagt att hon älskar att vara gravid så är hon rätt lättad över att inte själv behöver bära på tvillingarna.

– Kim älskar att hon inte behöver bära på barnen själv för då kan hon fortsätta hålla sin kropp i form samtidigt som hon får fler barn, säger en källa till sajten Radar Online.

LÄS OCKSÅ: Efter bikinibilderna – Kim: De är photoshoppade

LÄS OCKSÅ: Kim tvingar Kanye att göra henne gravid igen: ”Inget val”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!