TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kim tvingar Kanye att göra henne gravid igen: "Inget val"

15 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kim Kardashian vill bli mamma igen till varje pris. Nu tvingar hon maken Kanye West att, trots deras äktenskapskris, uppfylla hennes stora önskan genom en provrörsbefruktning.
Annons

Ingen äktenskapskris i världen kan stoppa Kim Kardashian, 36, från att skaffa ett tredje barn. Realitystjärnan, som sedan tidigare har dottern North, 4, och sonen Saint, 1, tillsammans med maken Kanye West, 40, har bestämt sig för att bli trebarnsmamma, oavsett vad som krävs.

Nu har stjärnan bestämt sig för att hon och maken ska genomgå en IVF-behandling, det vill säga provrörsbefruktning, för att familjedrömmen ska slå in.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kim är riktigt deprimerad över att inte ha fått ett tredje barn än. Hon vill ha ett barn till, det har hon sagt upprepade gånger, och nu har hon bestämt sig för att IVF är hennes bästa alternativ, säger en källa till Radar online.

Men det finns en som inte är riktigt lika sugen på att utöka familjen: Nämligen Kanye. Under Kims två tidigare graviditeter drabbades hon nämligen av flera komplikationer, däribland graviddiabetes och att hennes moderkaka växt på livmodern. En tredje graviditet kan leda till att stjärnan måste operera bort hela livmodern.

– Kanye är totalt emot det. Inte bara för att de har problem i sin relation eller för att hans eget liv redan är fullspäckat, men också för att han är orolig för hur det kan påverka Kims kropp, säger källan.

Men Kim kunde inte bry sig mindre om makens oro. Enligt källan kommer rapparen att tvingas uppfylla sin frus önskan om han vill behålla henne i sitt liv.

– Kim ger honom inget val, säger källan.

Foto: IBL

Annons