Miranda Kerrs glädjebesked med maken – väntar sitt andra barn

Miranda Kerr med maken Evan Spiegel
Supermodellen Miranda Kerr gifte sig med Snapchat-grundaren Evan Spiegel för två år sedan. Året därpå kom deras första barn och nu avslöjar de att bebis nummer två är på väg.
Annons

Medan Katy Perry, 34, och Orlando Bloom, 42, är i full gång med att planera sitt kommande bröllop har Orlando Blooms ex-maka Miranda Kerr, 36, något helt annat att planera och göra sig redo för.

Miranda och Orlando började dejta 2007, var ett par i sex år och skiljde sig 2013. Efter att ha varit skilda i 18 månader blev de dock ett par igen och vänner till dem berättade vid tillfället att planen var att skaffa ett syskon till deras gemensamma son Flynn, 8.

Annons

– De kommer faktiskt överens bättre nu än som nygifta, sa en källa till brittiska Reveal Magazine.

Men återföreningen blev inte långvarig och nu har både Miranda Kerr och Orlando Bloom gått vidare.

Supermodellen Miranda Kerr är numera gift med miljardären och Snapchat-grundaren Evan Spiegel, 30. Paret träffades under en middag i New York 2014. Cirka två år senare förlovade paret sig och 2017 gifte de sig.

Bröllopsceremonin hölls i deras trädgård i Los Angeles och de sa ja till varandra framför 40 gäster. Bröllopet ska ha varit rejält påkostat, intim och stilfullt. Mirandas bröllopsklänning blev väldigt omtalad. Hon bar en vacker skapelse från märket Dior.

2018 fick paret sitt första barn, en son som heter Hart. Nu har Miranda berättat i ett inlägg på Instagram att hon och Evan Spiegel väntar sitt andra barn. Fotot visar Miranda på röda mattan i en rosa klänning som visar en liten bebis-bula, skriver Vogue.

Annons

Vännernas gratulationer till Miranda Kerr

Kärlekshyllningarna och gratulationerna kom i mängder, bland annat från hennes tidigare modell-kollegor Lily Aldrige, 33, och Karolina Kurkova, 35.

Även fansen var inte sena med att gratulera den blivande mamman.

”Grattis vackra du. Hoppas att du mår bra”, skriver en person.

”Ännu en liten ängel som väntar på att få födas. Grattis”, skriver en annan.

”Stort grattis fina Miranda. Underbar nyhet”, skriver en tredje.

View this post on Instagram

🤰🏻💖👼🏻

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…