Därför snackar hela världen om Mick Jaggers, 78, 5-årige son

Mick Jagger

Det världsberömda rockbandet The rolling stones är ute på en Europaturné för att fira 60 år.
Men bandet är inte det enda det pratas om.
Nu pratar hela världen även om Mick Jaggers yngste son Deveraux.
0:36

Efter reklamen: Världsstjärnans spontana spelning utanför Buckingham Palace – förbipasserande i chock

(0:36)

Slå på ljud

Bandet The Rolling Stones har varit aktiva så länge som 60 år. Det är ett av världens mest inflytelserika och kända rockband.

Mick Jagger, 78, var med och startade upp bandet. I mitten på 60-talet tog han över som rockbandets frontfigur efter Brian Jones och sedan dess är han en av världens mest igenkända artister.

Den första juni i år startade The Rolling Stones sin europaturné i Madrid för att fira sitt 60-årsjubileum. Dessvärre har Mick Jagger testat positivt för covid-19 och konserten i Amsterdam blev därför tvungen att ställas in med kort varsel.

Den 31:a juli i sommar kommer det världskända bandet att entra Friends arena i Stockholm.

Harry Styles mardröm – fans faller från läktaren

Se klippet här!

Mick Jagger har åtta barn

Sedan 2014 är Mick tillsammans med den 43 år yngre Melanie Hamrick, 35, som är en amerikansk koreograf och före detta ballerina. Tillsammans har de ett barn – Deveraux Octavian Basil Jagger, 5, som Mick blev pappa till vid 73 års ålder.

Men nog hann Mick med att ha ett kärleksliv utanför musiken även innan han träffade sin nuvarande kärlek Melanie. Han har nämligen sju andra barn med fem olika kvinnor.

Mick har även varit gift två gånger. Eller är det bara en? Det beror lite på hur man ser det. Hans första fru heter Bianca Jagger, paret skiljde sig 1979. Sedan gifte han sig på Bali genom en hinduistisk ceremoni med Jerry Hall. Men detta äktenskap annullerades senare då det inte räknades enligt brittisk lag.

Frøyas första offentliga ord om Benjamin efter ryktena

Nu pratar hela världen om Micks yngste son

Mick Jagger har ett kroppsspråk på scenen som gjort sig känt över hela världen. Med sina yviga rörelser och vilda danssteg ansågs han vara en riktig sexsymbol för unga kvinnor på 60- och 70-talet.

Och detta verkar minst sagt vara något som hans yngste son har tagit fäste på. Under The Rolling Stones konsert i Liverpool var Melanie och sonen Deveraux på plats backstage.

Här ses sonen dansa precis som sin far iklädd tajta jeans och en The Rolling Stones t-shirt.

Mamma Melanie publicerade en video på Deveraux dansshow på sin Instagram med texten ”vibes” och nu har den gått viralt och setts av folk över hela världen. Bedårande gullig!

Se klippet här.

Joanne Davidson

FOTO: Joanne Davidson/Peter ByrneTT/TT

SENASTE NYTT!