TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Michael Bublés ord om sonen Noahs svåra kamp mot cancern: "Han är en superhjälte"

11 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
För 1,5 år sedan drabbades Michael Bublés son Noah av cancer. Nu öppnar han upp sig om den svåra och mörka tiden.
Annons

För 1,5 år sedan fick världsartisten Michael Bublé, 42, och hans hustru Luisana Lopilato, 30, mardrömsbeskedet. Deras son Noah, då två år gammal, hade drabbats av cancer.

De hade under hösten 2016 blivit oroliga för sonens hälsa. Till en början trodde läkarna att Noah hade drabbats av påssjuka, men det var värre än så, 2-åringen hade fått cancer i levern. Stjärnparet meddelade det hela via sina sociala medier och ställde samtidigt in alla åtaganden de hade på schemat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi är förkrossade över cancerdiagnosen som vår äldsta son Noah fått. Han får för närvarande vård i USA. Luisana och jag har pausat våra karriärer för att ägna all vår tid och energi åt att hjälpa Noah bli frisk. Vid den här svåra tiden ber vi bara om era böner och att ni respekterar vårt privatliv. Vi har en lång resa framför oss och vi hoppas att med stöd från familj, vänner och fans över hela världen kommer vi vinna den här kampen, om gud vill”, skrev Michael Bublé på sin Facebook-sida.

Annons

Nu öppnar stjärnan upp om familjen och framför allt Noahs kamp för att besegra sjukdomen.

– Jag har varit i helvetet. Jag har aldrig berättat hela historien, inte ens för mina vänner för att det gör för ont. Det är min pojke. Han är en superhjälte, han ska inte behöva uppleva det om och om igen. Men jag har varit i helvetet. Eller vet du vad, helvetet verkar som ett bra ställe att semestra på jämfört med där vi varit, säger Michael Bublé till Herald Sun.

Efter sonens diagnos trodde han aldrig at han skulle komma tillbaka till livet som artist. Familjen har alltid varit det som betytt mest för honom, men i samma ögonblick som de fick reda på vad Noah led av så förändrades allt.

– Nu lever jag med ett perspektiv som jag saknade förut och det tillåter mig att inte känna rädsla över såna saker, säger Bublé och fortätter förklara:

– När vi fick reda på Noahs cancer så förändrades allt på en sekund. Jag minns att jag satt på sjukhuset och tänkte “Jag var orolig för skivförsäljning eller vad någon skitstövel sa om mig? På ett ögonblick förändrades allt”.

Michael Bublé har återvänt till scenen och avslöjar att han aldrig skulle ha gjort det om inte Noahs läge var stabilt. Sedan cancerbeskedet har familjen även utökats med lillebror Elias, 2.

FOTO: Ibl 

Annons