LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Madonna och 35-år yngre pojkvännen har gjort slut – han är hennes nya flört

28 maj, 2024 
Josh Popper och Madonna har gjort slut – nu går hon vidare med den brittiske boxaren Richard Riakprohe!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationenBrand logo
Peg Parnevik har funnit kärleken igen – bekräftar relationen

Det är ingen hemlighet att Madonna, 65, gillar yngre killar. Sedan skilsmässan från Guy Ritchie, 55, har hon till synes inte haft en jämnårig man vid sin sida.

Romanserna är sällan speciellt långvariga och nyligen gick ännu en relation i krasch för ”La Isla Bonita”-artisten. Det ett år långa förhållandet med boxaren Josh Popper, 30, ska ha runnit ut i sanden på grund av hennes hektiska schema.

– Det finns inget ont blod mellan dem, de är fortsatt goda vänner, säger en källa till The Sun om Madonnas relation till den 35 år yngre ex-pojkvännen, som det tog slut med för bara några dagar sedan.

Han är Madonnas nya kille

Josh var Madonnas sons boxningstränare och det var på den vägen de träffades i början av 2023. Även denna gång är det en boxare som fångat Madonnas intresse.

Den nya killen, Richard Riakporhe, 34, som även går under smeknamnet ”The Midnight Train”, ryktas komma väldigt bra överens med 65-åringen trots den stora åldersskillnaden.

Annons

– De träffades via gemensamma vänner i modebranschen. De har väldigt roligt ihop men för tillfället är de bara goda vänner, säger källan till The Sun.

Richard har hintat om att Madonna kanske kommer att sitta i publiken när han ska upp i ringen och slåss nästa gång!

Boxaren Richard Riakporhe är Madonnas nya flamma.FOTO: TT

Var nära att stryka med

Det är inte bara i kärlekslivet som det har varit händelserikt för sångerskans del den senaste tiden. För ett år sedan var hon nära att dö efter att ha drabbats av en mystisk bakterieinfektion.

Hennes sex barn, Lourdes, 27, Rocco, 23, David, 18, Mercy, 18, samt tvillingarna Stella och Estere, 11, skyndade till hennes sida och var oroliga att mamman inte skulle överleva.

Även Josh fanns där för Madonna under den svåra sjukdomstiden – men nu är både han och infektionen ett minne blott.

FOTO: Instagram, TT

Annons