Madonna fångad på bild med unga kärleken – dotterns reaktion

Madonna fångad på bild med unga kärleken – dotterns reaktion
Har Madonna träffat en ny kärlek? Efter månader av spekulationer har stjärnans fångats på kärvänliga bilder med den utpekade pojkvännen – 36 år yngre dansaren Ahlamalik Williams.
Annons

Världsstjärnan Madonna, 61, befinner sig för tillfället ute på världsturné med Madame X. Häromdagen landade showen i Miami i USA, och där tog spekulationerna fart om att stjärnan – trots högt tempo – hunnit träffa en ny kärlek.

Annons

De senaste månaderna har det ryktats om att Madonnas nya pojkvän är hennes bakgrundsdansare Ahlamalik Williams, 25. Han har dansat i fyra års tid, men nu verkar det onekligen som att de har mer än en professionell relation.

Madonna och Ahlamalik Williams fångades på bild när de njöt av värmen i Miami tillsammans. De stod på en balkong och på bilderna kan man se hur Williams står bakom Madonna och håller om henne. Han ska enligt Page Six även ha masserat henne och hållit sina armar runt henne flera gånger.

Madonnas dotter Lourdes

Madonnas dotter Lourdes är bara två år yngre än Williams, men hon verkar helt okej med den påstådda romansen då hon själv fanns på plats i samma bostad i Miami. 23-årige Lourdes syntes i sin mamma och dansarens sällskap – men hon hade även med sig en mystisk man som hon sågs mysa med.

Annons
Madonnas dotter Lourdes i Miami
Madonnas dotter Lourdes är bara två år äldre än Ahlamalik Williams, men verkade lugn med mammans nya relation.

Stora åldersskillnader i förhållanden är ingenting som verkar bry Madonna i ryggen, hon har tidigare dejtat och haft förhållandet med flertal betydligt yngre män. Bland annat dansarna Brahim Zalibat och Timor Steffens, som vid tidpunkterna var 23 respektive 26 år gamla.

Madonna och unga dansaren Williams
Madonna log när Ahlamalik Williams la armarna runt henne under ledig tid i Miami.
Madonna och unga dansaren Williams i Miami
Madonna och 36 år yngre Ahlamalik Williams såg ut att trivas i varandras sällskap och sig nära varandra.

 

 

Annons

 

 

 

Madonnas framtid med Ahlamalik Williams

Madonna och Williams blir nu kvar i Miami då turnén har hela sju spelningar i staden. Ett styrkebesked för Madonna som så sent som i slutet november tvingades ställa in tre konserter efter att ha drabbats av svåra smärtor.

”Att få göra min show varje kväll ger mig så mycket glädje och att behöva ställa in känns nästan som ett straff, men smärtan jag känner just nu är oerhörd. Jag måste vila och lyssna på läkarnas rekommendationer”, skrev hon i ett inlägg på sociala medier.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…