LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Maddox bryter tystnaden om relationen med pappa Brad Pitt

12 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Maddox Jolie-Pitt om relationen med sin pappa Brad Pitt.
Det har gått tre år sedan Brad Pitt och Angelina Jolie separerade.
Sedan dess har parets äldsta son Maddox Jolie-Pitt haft en minst sagt svår relation med sin pappa.
Nu berättar han för första gången om framtiden med Brad Pitt.
Annons
Allt om Jennifer AnistonBrand logo
Allt om Jennifer Aniston

Angelina Jolie, 44, and Brad Pitt, 55, gick skilda vägar för tre år sedan. Den uppslitande separationen har framför allt handlat om hollywoodstjärnornas vårdnadstvist. Paret har sex barn tillsammans: Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, och tvillingarna Vivienne och Knox, 11. Inte förrän i december förra året kom paret överens om hur vårdnaden om barnen ska fungera.

Parets stora konflikt som ledde till skilsmässan ska ha tagit fart efter ett bråk på ett flygplan 2016. Angelina anklagade Brad Pitt efter bråket för att ha varit full och våldsam, framför allt mot äldsta sonen Maddox. Efter händelsen ska Maddox och Brads relation ha varit svårt ansträngd och Maddox har under skilsmässan hela tiden ställt sig på sin mammas sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Maddox är trött på de uppslitande bråken och skyller dem på Brad och tar Angelinas parti, trots att Brad har kämpat hårt för att få tillbaka Maddox förtroende sedan han skilde sig från Angelina, sa en källa till Radaronline för ett år sedan.

Annons

Efter skilsmässan har Brad försökt vara bra föräldrar till sina barn och försökt bibehålla de värden som han delar med Angelina.

– Alla barnen är nära Brad förutom Maddox som håller avståndet – han har aldrig kommit över hela flygincidenten och är så beskyddande mot sin mamma. Trots Brads försök att försonas kommer deras relation aldrig att bli densamma, säger en källa till In touch weekly.

Vet inte om Brad besöker

Nu har Maddox Jolie-Pitt blivit 18 år och ska börja på college – och han har valt att börja plugga på Seoul´s Yonsei Universitetet i Sydkorea. Angelina följde med sin son när han flyttade och hjälpte honom att komma i ordning på campus. Brad valde dock att inte följa med och vinka av Maddox.

Angelina Jolie och Brad Pitt har under barnens uppväxt gjort sitt bästa för att skydda barnen från offentlighetens ljus. Men nu har Maddox själv valt att berätta om sin ansträngda relation med sin pappa.

I en intervju som In touch weekly tagit del av får Maddox frågan om han tror att Brad kommer att besöka honom på universitetet.

– Jag vet inte om det… händer, svarar han.

Maddox svarar också vagt på frågan om han tror att relationen med Brad är över för gott.

– Det som händer, händer, säger Maddox Jolie-Pitt.

FOTO: TT

Annons