Lindsay Lohans finger slets av i båtolycka

Lindsay Lohans finger slets av i båtolycka

Skådespelerskan Lindsay Lohan syns ofta på bild när hon njuter av sol och bad på någon glassig båt. I helgen försökte hon sig på att faktiskt bidra och inte bara softa – det slutade i katastrof.

När Lindsay Lohan, 30, tog en sig båttur i Turkiet och skulle ankra gick allt fel. Hon råkade trassla in sig och föll över bord, skriver sajten TMZ. Lindsey kämpade panikslagen för att ta sig tillbaka upp i båten samtidigt som hon försökte slita sig loss från ankaret. Något som resulterade i att halva ringfingret slets av!

aaeiv468.jpg

“Så här gick det när jag försökte ankra båten själv. Mitt stackars finger” berättar Lohan i ett videoklipp på Snapchat.

– Förlorade nästan mitt finger i ankaret. Eller jag förlorade halva mitt finger. Tack Gud för att vi hittade biten av mitt finger. Jag opererades precis för att fixa det. Det gör så ont, skriver stjärnan i bildtexten.

Som tur var hittade hennes vänner det avkapade fingret på däck. Lindsay uppsökte sedan en akutmottagning där en plastikkirurg sydde tillbaka det. I klippet syns det omplåstrade fingret inlindat i ett stort bandage. På den Amerikanska sajten TMZ  (OBS! Känsliga läsare varnas) hittar du fler bilder på fingret från olyckan.

Läs också: Lindsay Lohan konverterar till Islam: ”Jag är väldigt öppen”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN