Lindsay Lohan konverterar till Islam: "Jag är väldigt öppen"

Lindsay Lohan konverterar till Islam: "Jag är väldigt öppen"

Lindsay Lohan har inte läst hela koranen, men överväger byta religion. Lillasyster Ali har redan bytt bort sin katolska uppfostran.

Sommaren 2015 avtjänade Lindsay Lohan, 29, samhällstjänst första gången och sågs i samma veva med koranen i högsta hugg. Skådespelerskan valde då att inte kommentera saken, men berättar nu att hon läser den heliga skriften för att tillfredsställa sin intellektuella nyfikenhet.

– Jag är en väldigt spirituell person och är väldigt öppen att lära mig, säger Lindsay i amerikansk press.

Hon kritiserar även hur USA framställer islam:

– Amerika målar upp en bild av vad det innebär att hålla i en Koran som inte stämmer överens med verkligen. Vi tror alla på något vilket binder oss till en Gud eller spirituell rådgivare.

Lindsay Lohan bär på koranen.

Lindsay Lohan bär på koranen.

Ännu har Lohan, som ryktas vara förlovad med miljardärsonen Egor Tarabasov, 22, inte konverterat, men det står på att göra-listan. Främsta skälet till att det inte hänt än ska vara för att hon inte läst ut skriften.

– Har du en aning om hur lång tid det skulle ta, ska hon enligt the Sun ha utbrustit.

Lindsay uppfostrades i ett katolskt hem och avslöjar också att hon inte är den enda i familjen som intresserar sig för andra religioner. Lillasyster Ali, 22, ska enligt Lindsay redan ha konverterat till Buddhismen.

Sedan tidigare praktiserar Lindsay en form av meditation kallad ”tapping”, vilken innebär att man skickar lugnande signaler till hjärnan.

Lindsey Lohan med kärleken Egor Tarabasov.

FRÅN FÖRSTASIDAN